1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga retreat & SPA på Mallorca 10.8 - 17.8

Arrangør:Adventure Heart & Health
Placering:Midt øen - 30 min. fra Palma
Fra:10/8/2024 kl. 14:00
Til:17/8/2024 kl. 11:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:209

7 dages yoga retreat på Mallorca med internationale yogalærer

Dette yoga retreat ligger på en lille bakketop og byder dig velkommen i et fredfyldt tilflugtssted fyldt med historie. Her er appelsin, oliven og mandeltræer, så langt øjet rækker og får der græsser i træernes skygge …
Det er indbegrebet af Mallorca idyl.

Vi bor i en restaureret Finca med charmerende og individuelt indrettede værelser i spansk stil og med alle bekvemmeligheder.Her er stor pool og have, SPA afdeling med indendørs pool og saunaer, 2 yogasale, flere udendørs terrasser, herunder en tagterrasse med storslået udsigt.

Retreatcentrets beliggenhed er ideel til at besøge nogle af de smukkeste strande på øen, som ligger kun 30 minutters kørsel derfra. Det berømte ugentlige marked i Sineu har alt, hvad man ønsker sig af en lokalt marked og det kan du nå på 10 minutters kørsel.Her tilbyder de lokale handlende deres frugt, grøntsager, keramik, ost og masser af lækre ting fra regionen.Og man kan besøge den typiske mallorquinske landsby Montuiri med dens vindmøller, kirke og små restauranter.

Du kan ligeledes hoppe op på en af stedets cykler og udforske området. Det dejligste sted for at nyde lidt Me-Time med fredfyldt stemning og den vidunderlige udsigt over de smukke naturskønne område.

Vi skal have 2 yogasession dagligt (Fra søndag til fredag). De daglige yogasessions (1,5 timer om morgenen og 1,5 timer sidst på eftermiddagen) foregår enten i yogalokalerne eller på en af ​​de skønne terrasser. Alle kan være med uanset yoga kendskab og niveau.

Efter morgenens yoga nyder du en dejlig – og lang – brunch på terrassen med udsigt over landskabet. Morgenbuffeten omfatter et udvalg af frisk frugt, brød, diverse oste, marmelade, grød, yoghurt, æg, appelsinjuice, kaffe og et godt udvalg af te.

Til frokost får du salat og suppe.
I den mellemliggende tid har du tid til afslapning eller tage på tur og udforske øen.

Den anden yogatime sidst på eftermiddagen er lidt mindre dynamisk og indeholder meditative elementer.
Du slutter dagen af ​​med en lækker vegetarisk-vegansk middagsbuffet om aftenen.Mallorca byder på mange muligheder for sports aktiviteter, sightseeing eller bare for at slappe af ved poolen eller stranden.

Programmet kan se sådan ud:

Kl. 08.30 – 10.00 Yoga session
Kl. 10.00 – 11.30 Morgen buffet
Kl. 11.30 – 14:00 Fritid til egne aktiviteter: Afslapning, sport, massage, solbadning, udflugter, cykelture
Kl. 14.00 – 15:00 Frokost
Kl. 16:30 – 18.00 Yoga session
Kl. 19.00 -  22.00 Middags buffet

Læs mere om retreatet på sitet:
https://adventureheart.com/rejser/yoga-rejser/europa/yoga-retreat-pa-mallorca/


Kontakt os endelig for en snak :-)
De bedste hilsner fra  Adventure Heart & Health team


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: