Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGALÆRER UDDANNELSE MED TID TIL FORDYBELSE

Arrangør:Kreativ Yoga Skole
Placering:Frederiksberg, København
Fra:5/10/2017 kl. 14:00
Til:5/10/2019 kl. 18:00
Antal visninger:636

2-årig Yogalærer uddannelse med Aase Kristensen og Kirsten Slots  480 timer

Næste uddannelses start: Torsdag d. 5 oktober 2017

På Kreativ Yogaskole har vi mere end 30 års erfaring med at uddanne yogalærere. Vores undervisere har lang erfaring og bygger bro mellem det bedste fra Østen og Vesten: klassisk yoga og yogafilosofi- og den nyeste forskning indenfor medicin, neuroscience og psykologi.  

Gennem den 2-årige uddannelse får du et indgående kendskab til yoga. Som første års elev fordyber du dig i selv at udforske yogaen, og på andet året lærer du at undervise andre.  Du får en grundig erfaring med yogaøvelserne, og du vil få indblik i den bagvedliggende fysiologi og anatomi. Du vil også få en forståelse af, hvordan du kan integrere yogafilosofi i din hverdag.

Skriv og få tilsendt info kirsten@yogaworkshop.dk Hvem kan blive yogalærer?    Som yogalærer har du et fantastisk job, hvor du kan inspirere andre mennesker til at forbedre deres livskvalitet fysisk, psykisk og spirituelt, samtidig med at du selv udvikler dig. Du behøver hverken at være specielt smidig eller at følge en bestemt spirituel retning for at være yogalærer. Det der kræves, er et nysgerrigt og åbent sind, en lyst til at udvikle dig og et ønske om at hjælpe og inspirere andre.

Du kan vælge at tage yogalæreruddannelsen for at fordybe dig i yogaen eller fordi du har et ønske om at undervise i yoga eller mindfulness.

Hvad slags Yoga?  Vores tilgang til yoga har flere ben at stå på. De væsentligste tre er: 1 Yoga Therapy:  også kaldet medicinsk yoga, dvs at bruge yogaen til at forebygge og helbrede sygdomme og skavanker. 2 Alignment: dvs yoga stillingerne bringer kroppen tilbage til den harmoni den er født til, og vi bruger forskellige props: bånd, klodser mm til at undrestøtte kroppen, når det er nødvendigt, samt 3 Mindfulness: I modsætning til fitness yoga som ofte overhører kroppens signaler, udvikler du en forfinet kropsbevidsthed, MÆRKER yogaen og hvad den gør for dig i krop og sind. Dette er den lettest tilgængelige måde at fordybe sig på meditativt. Yoga er et holistisk system, med en forståelse af at krop og psyke hænger sammen.

Kernen i yoga er at komme i balance og dermed finde ro, klarhed og energi. Når du arbejder med yoga kan du lære at slippe spændinger, fysisk og psykisk, som blokerer dig fra at leve dit fulde potentiale. En af de positive bivirkninger ved et job som yogalærer er, at du selv er i en kontinuerlig udviklingsproces, og en stor glæde er, når du hjælper andre til at få det bedre.

                                Indhold:

  • Yogaøvelser (yoga asanas)
  • Åndedrætsøvelser (pranayama)
  • Yogatherapy (Yoga for specifikke skader og sygdomme)
  • Yogaanatomi og fysiologi
  • Afspændings- og meditationsteknikker
  • De forskellige retninger indenfor yoga
  • Yogafilosofi, Vedanta, og Ayurveda
  • Kost, urtemedicin og alternative behandlingsformer, der kan støtte yoga
  • Pædagogik, psykologi, undervisningsteknik

Uddannelses start: 5 oktober 2017

Tid: Uddannelsen foregår torsdag fra 14.00 – 18.00. Dersuden indgår der en weekend i november, som kompenserer for 4 undervisningsfri torsdage og giver en forlænget juleferie. Ud over at deltage på yogalærer holdet opfordres du til at deltage på så mange almindelige yogahold på Kreativ Yoga Skole som muligt. Dette er inkluderet i prisen. Uddannelsen omfatter min 480 timer fordelt på 2 år.

Pris: 40.000 kr. Kan betales ved engangsbeløb eller ved 2000 kr pr måned
Depositum: 2000 kr ved tilmelding

Faste lærere på uddannelsen: Kirsten Slots og Aase Kristensen

Gæstelærere: Simon Krohn, Louise Svendsen, Charles Lambrou, Lotte Tang, Inez Dahlbæk m. fl

Sted: Kreativ Yoga Skole. Prs Maries Allé 13, Frb.

Kontakt: Skriv til Kirsten, Kirsten@yogaworkshop.dk og få tilsendt mere info - derefter mødes vi og får en snak om, hvorvidt uddannelsen kunne være noget for dig.

Uddannelsen afsluttes med eksamen i juni, og en rapport over et yoga undervisningsforløb. Uddannelsen skal suppleres med et kursus i anatomi og fysiologi, hvis du ikke har det i forvejen. Du kan tage kurset hos over 4 lør- eller søndage på Kreativ Yoga Skole, eller hos en anden udbyder


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger