Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Gravidyoga

Arrangør:Skandinavisk Yoga og Meditationsskole
Placering:København
Fra:6/6/2019 kl. 17:00
Til:11/7/2019 kl. 19:15
Antal visninger:462

Kom til gratis prøvelektion i gravidyoga. Se datoer her.

Prøvelektion fredage kl 17:00 - 19:00:
Datoer: 
31. maj, 28. juni og 12. juli

Med yoga i graviditeten udvikler du kontakten til din krop og forbygger fysiske gener. Din evne til at opleve hvad der foregår i og omkring dig styrkes.

Du får konkrete redskaber, som du kan bruge før, under og efter fødslen. Der vil være en mødegang hvor fødslens forskellige stadier gennemgås. Du er velkommen til at tage din partner med denne dag.

Graviditet og fødsel er en periode fuld af omstilling.

Når du laver gravidyoga, giver du dig tid til at være, at falde til ro og hvile i dig selv. Der bliver plads til de nye sider af dig selv, som vokser frem i graviditeten. Din kropsbevidsthed, følsomhed og intuition udvikles, så du oplever graviditeten og fødslen klarere og får god kontakt med barnet.

Du får konkrete metoder, der under fødslen kan hjælpe dig, så du bedre kan opleve og hengive dig til fødselsprocessen. Har du specielle graviditetsgener, kan yogalæreren anbefale bestemte øvelser, men hvis du laver gravidyoga regelmæssigt, forebygges generne effektivt. Derfor er det også godt at starte på gravidyoga så tidligt som muligt i graviditeten.

De fysiske øvelser får kroppen, og dermed også sindet, til at give slip på spændinger – på en blid og sikker måde. Derved frigøres energi, hele kroppen styrkes og bliver mere smidig. Åndedrætsøvelserne giver ro og koncentration. Det vil du også opleve under fødslen, hvor yogaens åndedræt virker dybere og giver mere energi end almindelige fødselsåndedræt. En daglig afspænding er vigtig, mens du er gravid. Ved at ligge helt stille og følge instruktioner, der udløser afspænding i krop og sind, lærer du den afspændte tilstand at kende.

Samværet med de andre gravide på kurset, det at udveksle erfaringer, oplevelser, forventninger, er også en del af den psykiske forberedelse og gør at mange unødige bekymringer undgås.

Se alle gravidkurser her.


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger