Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogacruise - bådtur med yoga, vandgymnastik og meditation i den tyrkiske skærgård

Arrangør:MUNONNE - Halsnæs Yoga ved Rita Simonsen
Placering:Göcek, Tyrkiet
Fra:30/5/2020 kl. 08:00
Til:6/6/2020 kl. 10:00
Antal visninger:166

Giv dig selv en uges ren selvforkælelse, med yoga, vandgymnastik og meditation, med smukke solopgange og solnedgange og en fantastisk stjernehimmel, med sejlads fra den ene smukke bugt til den anden. Du kan falde i søvn under stjernerne og vågne op under solen, spise lækker mad, nyde hyggeligt og sjovt socialt samvær, og slappe af en hel uge meget langt fra stress og jag.

Vi går om bord på en træbåd af typen Gulet med plads til 16 gæster i 8 dobbelt-kahytter. Vi sejler rundt i den tyrkiske skærgård mellem Fethiye og Göcek eller i området mellem Marmaris og Hisarönü. Mange foretrækker at sove på dækket under stjernehimlen for så at vågne op om morgenen under solen.

Om morgenen laver vi yoga på dækket mens besætningen gør morgenmaden parat, og inden vi sætter os til bords tager mange sig en morgendukkert i det fløjlsbløde vand. Efter morgenmaden letter vi anker og sejler videre til ny smuk bugt, bader og hygger og nyder varmen fra solen og hinandens selskab.

Der er stilletid/tavshed fra vi forlader frokostbordet til vi springer i vandet til vandgymnastikken På den måde har du tid til refleksion, en bog, en svømmetur, eller til bare at nyde freden og roen - det du har mest lyst til. Efter vandgymnastik og eftermiddagskaffe/te er der meditation, hvor vi kommer igennem forskellige metoder til at finde ro i sindet og til fordybelse.

 

Se mere på: https://www.munonne.dk/rs-yogacruise-tyrkiet-2020


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger