Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga og fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Formiddagsyoga om mandagen for de heldige

Arrangør:Christina Hernvig
Placering:Ingemannsvej 3C, Frederiksberg
Fra:17/8/2020 kl. 10:00
Til:5/10/2020 kl. 11:30
Antal visninger:95

Formiddagsyoga om mandagen begynder 17. august og fortsætter til og med 5. oktober. Det er otte mandage i alt kl. 10.00-11.30.

Alle er velkomne på holdet. Det er for selvstændige, hjemmegående, studerende, aftenarbejdende, dejlige mennesker og kreative sjæle. Det er for dig, der er så heldig at kunne skabe et roligt frirum for dig selv i formiddagstimerne. Med vejrtrækningsøvelser, yogastillinger og afspænding fra den klassiske Sivananda hatha yoga skaber vi en god start på ugen.

Vi skal være i et dejligt yogacenter i baghuset på Ingemannsvej 3C på Frederiksberg. Det er 8 minutter til fods fra Forum metrostation, og kommer du i bil, er der gratis parkering de første to timer på Frederiksberg. Der er cykelparkering i gården.

Du skal selv have din yogamåtte med plus et tæppe/sjal til afspændingen.

Er du i en risikogruppe, anbefaler jeg, at du er med til online-yoga i stedet for. Der kommer sandsynligvis et formiddagshold fredag formiddag, hvor vi laver yoga sammen foran skærmen. Skriv til mig, hvis du er interesseret i det.

Meld dig til formiddagsyoga hurtigst muligt på christina@christinahernvig.com. Husk at skrive dit mobilnummer i tilmeldingen. Bemærk, at din tilmelding er bindende. Du er velkommen til at sende en anden, hvis du bliver forhindret.

Prisen er 1.120 kroner, som du kan indbetale på bankkonto 5471 1699107 omkring den 17. august. Du er velkommen til at betale i flere rater, hvis det passer dig bedst. Bare giv mig besked.

Jeg glæder mig!

Kærlig hilsen

Christina Hernvig

P.S. Næste forløb begynder 19. oktober.Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du automatisk vil have besked om nye hold og workshops. Tilmeld dig her: https://christinahernvig.us3.list-manage.com/subscribe?u=5a7ee7ab33fd66ec00ccd1ea9&id=adfe2259be


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger