Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Efterfødselsyoga sammen med din baby

Arrangør:Chandra Yoga v. Evi Xiromeriti
Placering:København Ø
Fra:2/11/2021 kl. 10:30
Til:30/11/2021 kl. 11:30
Antal visninger:137

Efterfødselsyoga sammen med din baby!

Næste forløb starter tirsdag d. 2. november kl. 10:30 – 11:30 @ Corpus Clinic ved Østerport st.

Efterfødselsperioden kan være en tid med store udfordringer, og yoga kan hjælpe dig med at finde ro og finde dig selv igen i selskab med andre nybagte mødre. Vi mødes for at dyrke yoga, trække vejret, grine, snakke og hygge sammmen med babyerne.

Vi kommer til at lave yoga på en sikker dog effektiv måde som styrker, stabiliserer og afspænder kroppen. Der er særligt fokus på at komme i kontakt med bækkenbunden og kernen via det dybe åndedræt, og vi snakker en del om hvordan hensigtsmæssige hverdagsbevægelser (f.eks. når du bærer, leger og giver mad til din baby) og en god kropsholdning kan forebygge eller lindre mange efterfødselsgener. Gennem flydende bevægelser vil vi sørge for at strække kroppen langsomt og blidt for at afspænde nakken, skuldrene, lænden, ryggen og åbne op omkring brystet. Vi afslutter typisk med restorative stillinger og en lille afspænding sammen med din baby som kan virke både afstressende og energigivende.

Hvad med din baby?

Din baby kommer til at blive inkluderet og stimuleret på forskellige måder, så yogatimen bliver så god en oplevelse som muligt for jer begge to. Det kan også være at din baby har bruge for at tage en lur i barnevognen lige udenfor kliniken (den ligger på stuen og der er store vinduer mod vejen) eller ved siden af dig, og du kan altid amme/ give flaske eller skifte din baby undervejs.

Hvornår kan du gå i gang?

Du kan gå i gang ca. 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel. Det er altid en god ide at tjekke med din læge hvis du er i tvivl. Du kan fortsætte indtil din baby begynder at kravle. Der kræves ikke tidligere erfaring med yoga.

Praktisk info og tilmelding

Evi tilbyder 5- ugers forløb om tirsdagen kl. 10:30-11:30 hos Corpus Clinic lige ved Østerport st. (Østbanegade 15). Næste forløb kører fra d. 2. til d. 30. november. Der er plads til max. 9 kvinder på holdet, og yogatimen tilpasses den enkeltes kvindes behov. Prisen for 5-ugers forløb er 590 kr. Man kan købe en enkelt yogatime for 150kr (hvis der er plads på holdet). Klassen kan også streames via zoom.

Mere info om Evi på hendes hjemmeside http://chandrayoga.dk/om-evi/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/171829988307882

Info/tilmelding via evi@chandrayoga.dk <3


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger