1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

10 dages meditation og yoga på Sri Lanka | 17 - 29. oktober 2024

Arrangør:MUNONNE - Brian Nielsso​n
Placering:Talalla, Sri Lanka
Fra:17/10/2024 kl. 12:00
Til:29/10/2024 kl. 17:00
Antal visninger:241

I januar 2024 tog jeg til det sydlige Sri Lanka for at meditere. Jeg boede på Talalla Retreat i 30 dage og oplevede, hvordan energien og omgivelserne var med til at skabe en livstransformerende oplevelse. En oplevelse jeg rigtig gerne vil dele og derfor har jeg planlagt et 10 dages retreat, som jeg gerne vil inviterer dig med til. 
 
En af de ting, der berørte mig mest ved Sri Lanka er deres smittende milde energi, det første man bliver mødt med, er et smil og det er rigtig rart at der kun er 3.5 times tidsforskel, og kun ca. 13 timers flyvetur.
 
Talalla Retreat ligger på en lille hyggelig strand hvor der stort set ikke er turister, men blot de lokale fiskere der om morgenen sejler ud i deres primitive både for at fiske.
 
Stedet omgives af frodige omgivelser og det beroligende havs rytme. Her finder du et tilflugtssted hvor det er let at overgive sig til stilhed, nærvær og skabe dyb indre ro. Væk fra dagliglivets forstyrrelser vil du have plads og støtte til at dykke dybt ned i din praksis, afsløre indsigter og visdom, der hviler i dvale indeni.

Klarhed og bevidsthed
Jeg har tilrettelagt et program, hvor vi hver morgen samles i yogashalaen enten på stranden eller ved poolen og begynder dagen med åndedrætsøvelser og de 5 tibetanere.
 
Vi tuner os ind på dagen, forbereder både krop og sind til den dybe selvindsigt og klarhed, som meditationen tilbyder.
 
Vi meditere 4-5 timer i løbet af dagen, delt op mindre sessions og bygger stille og roligt op, og er i stilhed de 3 midterste dage.
 
Når solen går ned, samles vi til en blid time med Yoga Nidra eller Yin, hvilket tillader kroppen at give slip på eventuel spænding, der er akkumuleret i løbet af dagen, og overgive sig til en tilstand af dyb afslapning og genopretning.
 
Du behøver ikke at være meditations haj for at deltage. Hvis det bliver for meget at sidde kan du blot ligge, ligesom du selv vælger hvis du springer en meditation over.
 
Dette retreat giver dig mulighed for at skabe en dybere forbindelse til dig selv og se dit liv i perspektiv. Du vil skabe en forståelse for og tillid til, hvordan du kan heale dig selv og slippe mønstre og overbevisninger der står i vejen for en naturlig følelse af indre frihed.
 
Vi bliver en lille gruppe på maksimalt 12 personer, så der er tid og plads til dig. Jeg vil skabe plads til fællesskab og delinger så vi kan bruge hinandens erfaringer.   
 

 

 

 

 

 

 

 


 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: