1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Vandreretreat med naturen og dit eget livs rejse i fokus. Ved Hald og Dollerup Bakker 17. - 20. oktober 2024

Arrangør:MUNONNE - Storywalks ved Trine Vendelboe Juul
Placering:
Fra:17/10/2024 kl. 16:00
Til:20/10/2024 kl. 14:00
Antal visninger:121

Vi har alle brug for at forstå vores liv i en sammenhæng.
​På dette retreat bruger vi vandreture i den smukke natur til at komme i dybden med tanker og refleksioner, som knytter vores fortid, nutid og fremtidsdrømme sammen. Målet er at blive mere bevidst om det i vores liv, vi hver især måtte ønske at have mere fokus på. Det kan være vores arbejdsliv, en ’gammel’ livsdrøm, et nyt projekt eller ’blot’ et nyt kapitel i vores liv.
Vandreturene bliver også brugt til stilhed og skovbadning, til at tanke mental energi og med naturens hjælp at finde ro og styrke i krop og sind.

Dagene starter blidt med morgenyoga, og retreatet byder på mange andre mere sanselige og kropslige aktiviteter som QI Gong(minder lidt om Tai Chi), bålaftener og forfriskende søbade i den eventyrlige Hald Sø.
 
Filosofien bag storywalkkonceptet
Et storywalk-retreat tager afsæt i den grundfilosofi, at vi skal bevæge fødderne, hvis vi vil bevæge tankerne. Og at en fortælling er som en rejse, hvor vi bevæger os gennem tid og rum, imens vi udvikler os, lærer nyt, går på opdagelse og bliver klogere på os selv og vores liv.

En vandretur er også sådan en rejse, og derfor er vandring central for enhver storywalkproces, hvor målet er at udvikle et meningsfuldt narrativ om det, vi hver især går og drømmer om. Det kan være et nyt kapitel i vores arbejdsliv, en gammel livsdrøm, vi gerne vil realisere eller blot at blive mere bevidst om, hvor vi gerne vil hen i livet.

Naturen og de mange fysiske, sanselige elementer som også indgår i retreatet herunder morgenyogaen, er alt sammen med til at skærpe vores sanser, vores sind og vores tanker, så vi bliver i stand til at åbne op for endnu dybere refleksioner, erindringer, erkendelser, følelser, drømme og visioner.


*******************************************************
** KLIK HER FOR MERE INFORMATION SAMT TILMELDING ***
*******************************************************
















 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: