1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Restorativ Yoga & Klangrejse

Arrangør:Zheng Qi Yoga Studio
Placering:Aalborg
Fra:19/10/2024 kl. 13:30
Til:19/10/2024 kl. 15:40
Antal visninger:166

Trænger du til at genoprette balancen og finde indre ro?

Yoga er mere end blot en træning - det er en rejse mod helbredelse og harmoni. Yoga handler om at forbinde krop og sind, og styrke din indre balance. Gennem blide stræk, dyb vejrtrækning og mindfulness guider vi dig til at forbinde krop, sind og sjæl. Oplev fordelene ved at kombinere yoga og klangmeditation, som strækker sig ud over det fysiske. Reducér stress, øg fleksibiliteten, og styrk både din krop og din ånd. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der plads til dig på måtten.

Beskrivelse:
Yoga og meditativ klangrejse på begynderniveau.Yogaøvelserne bliver udført i et roligt tempo, hvor nærvær, fordybelse og afspænding vil være i fokus. Du bliver undervist i øvelser, som stabiliserer musklerne, forbedrer holdningen og øger dit velvære.I sidste del af hver lektion vil vi koncentrere os om Restorative Yoga; bare at ligge der understøttet af redskaber og slappe helt af, mærke vejrtrækningen og mærke, hvordan kroppen falder mere og mere til ro, for til sidst at falde hen i en ubeskrivelig skøn tilstand af fuldkommen ro og afspændthed.

Vi slutter af med en velfortjent afspænding med vidunderlig musik.Alle, uanset alder, vil være glade for denne form for yoga, især hvis du er nybegynder, har behov for en blidere form for yoga eller hvis der skal tages specielle hensyn. 

Praktisk information:

- Datoer: Lørdag d. 24. august, lørdag d. 21. september og lørdag d. 19. oktober 2024

- Tid: 13:30-15:40.

- Sted: Nørregade 23, st. 3, 9000 Aalborg

- Medbring egen yogamåtte, yogablokke og evt. yogabælte. Mulighed for at leje udstyr hos os.

- Investering: 350,- pr. session. 939,- for alle 3 (Obs! Ved ønske om 3 købes klippekort i vores onlinebooking, og efterfølgende booker du din plads på holdene)

- Tilmelding: Book din plads online her: https://zqbygrace.onlinebooq.dk/

Vi ses på måtten!


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: