1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

sommeryoga

Arrangør:balancen
Placering:Femø
Fra:2/8/2024 kl. 17:00
Til:4/8/2024 kl. 11:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:140

denne sommer har vi besluttet at prøve noget ganske nyt - en økologisk gård på Femø er dukket op og vi har sat en sommeryogalejr op første weekend i august.
dagene er indrammet af meditativ yoga morgen og aften med efterfølgende sunde, lækre fællesmåltider - og tid i løbet af eftermiddagen til at være alene, karmayoga på gården eller følges sammen ud på opdagelse på den lille ø.udover meditativ yoga morgen og eftermiddag består programmet hver formiddag af et par timers workshop, hvor ordet er frit til at dele sine tanker med tid til spørgsmål.

program

fredag ankomst i løbet af eftermiddagen i god tid inden yoga kl 17

lørdag:

kl. 7-9 de 5 meditative tibetanere
olietygning
kl. 9.30 morgenmad
kl. 11-13 yogaworkshop/filosofi, sadhana = måde at leve på
frokostfri/karmayoga
kl. 15-17 mauna (stilhed)
kl. 17-19 meditativ yoga
kl. 19.15 aftensmad

søndag

kl. 7-9 de 5 meditative tibetanere
olietygning
kl. 9.30 morgenmad
afrejse i løbet af formiddagen 

eftermiddagen er der fri med mulighed for karmayoga i køkkenhaven...yoga og workshop foregår udenfor, når vejret tillader det - ellers i stjerneteltet. forplejning:

Nabokonen, Sophie er en god kok, der står for maden, så opholdet er med fuld forplejning. Sophie bager boller, rugbrød, kage, laver humus, aftensmad m.m. hver dag. Vi står selv for borddækning, oprydning efter maden og opvask. Der er alle faciliteter til det hele udenfor i et rigtigt udekøkken. Maden er selvfølgelig vegetarisk med æg fra vores egne høns. 

pris for kurset: weekenden 1.800 kr. Retreatet foregår Høns & Hamp, som er et regenerativt minijordbrug. I bor i lækre glampingtelte på en dejlig eng med højt til himlen. Hver morgen vågner I til lyden af fuglefløjt og vinden i træerne inden morgenens yogaklasse på engen. Hvis det regner, rykker I indenfor i et overdækket stjernetelt. På engen er der muldtoilet, udebad, bålplads, grill og hængekøjer. Det er en stor grund, med god mulighed for både hyggeligt samvær og alene tid.

læs mere her og der


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger