Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga og fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

6 dages retreat i Tyrkiet med Bowspring, Meditation og Vandring

Arrangør:YOGAnesh.dk
Placering:Cirali, Tyrkiet
Fra:20/9/2020 kl. 17:00
Til:26/9/2020 kl. 12:00
Antal visninger:230

Rejs med Senay fra YOGAnesh til smukke Cirali,1,5 time sydvest for Antalya hvor både naturen og de lokale er fulde af varme og venlighed.

Senay er halvt Dansk/halvt Tyrkisk og har en årelang erfaring med disse retreats.

​Hvorfor et retreat?

​Hvis du gerne vil gå mere vågen gennem livet, kan en god strategi være at rejse væk fra hverdagen og fra vanernes greb, se livet lidt udefra og vende inspireret, beriget og mere bevidst tilbage til det hjemlige. ​

På en Bowspring og Meditations rejse til Cirali, vil du således opleve at få større adgang til dybere lag af dine egne ressourcer og kvaliteter.

Når omgivelsernes skønhed er suget ind, vil du opleve hvordan det nærer og støtter dig, forfrisker alle sanser og giver ro til fordybelse i kropslige og meditative praksisser.

​Hvorfor Bowspring og Meditation?

Bowspring praksissen inviterer os tilbage til den naturlige intelligente krop vi havde som børn. Med funktionel bevægelse som toner muskler og bindevæv ensartet, så din krop bliver mere let, harmonisk og fri. Med den lette bevægelighed, frihed og styrke, som vi også ser hos vilde dyr og oprindelige folk. Det er bevægelse som styrker, vitaliserer og samtidig bringer ro til krop og sind.

Når du Bowspringer indtager du en kropslig holdning af optimisme og åbenhed!

Vi laver enkle meditationsøvelser suppleret med kreative skriveøvelser og sanseøvelser, der alle medvirker til at stabilisere nærvær og toning af krop og nervesystem og dermed vitalisere og gøre os mere robuste og modstandsdygtige. Vandringerne er i stilhed. Forud for vores to længere vandringer vil vi fordybe os i stilhedens kvaliteter.

----

Underviser: Senay Jensen, certificeret Bowspring underviser, Mindfulness lærer samt stifter og medejer af Nordic Yogafestival på Hindsgavl slot. Senay har undervist et utal af retreats i ind og udland henover de sidste mange år.

Pris: 5900 incl. kost, logi, undervisning og guidede vandringer.

Læs mere på : https://www.yoganesh.dk/tyrkiet


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger