Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
Jul 2020: Byt til 24/2 2021
Kundeservice 72 28 95 95

Nytårsretreat: Yoga, Meditation og Gong

Arrangør:Fyrregaarden
Placering:Gudmindrup Strand (Odsherred)
Fra:1/1/2021 kl. 15:00
Til:3/1/2021 kl. 12:30
Antal visninger:118

Nytårsretreat med yoga, mediation, Gong & Spa

Det er tid til at starte det nye år på en frisk, og mærke din krop og give næring til din sjæl. Og også til at nyde og sanse med plads til at være lige som du er, uden forventninger.

Nøgleord for dette retreat er Fordybelse, ro og refleksion i form af virkelig god yoga og Gongmeditation.

For vi trænger vi til at være sammen i roligt nærvær, med respekt for den enkeltes behov for både at være sammen - samtidigt med at der på retreatet er god plads til at holde fysisk afstand hvis man ønsker det.

Undervisere på retreatet er Sarath Chandra Manege i hatha yoga & mediation og Tina Maria Stahl i gongmeditation.Jeres værtinde er Trine Holm som ejer Fyrregaarden. Hun og hendes hjælpere gør deres ypperste for at skabe en tryg og varm atmosfære om retreatet.

 

OM SARATH CHANDRA MANEGE (Sarath underviser på engelsk, derfor er tekst om ham på engelsk):

Yogi Sarath Chandra has dedicated his life to practicing and spreading the wisdom of yoga and meditation. He has developed his own unique yoga style and expression through hatha yoga and guided meditations. His approach to teaching and the heart of Saraths philosophy is being humble and kind, yet firm.

All levels are welcome.Sarath also offers yogic healing at the retreat for an extra cost (1 hour 450 kr).

Sarath was born in 1957, in Sri Lanka. During his teenage years, he practiced Karate for over 10 years and became a black belt. Afterwards, he started his life long journey with yoga, meditation, yogic healing, and pranayama.Sarath honed his yoga skills under the guidance of Swami Jyothy Mayanandan, as well as developing his meditation techniques with the Sri Lankan guru, Jayasuiya.Sarath is a follower of the Hatha yoga system as taught by sage Maharishi Pathanjali. However, he has developed his own distinctive style and methods over the course of his career.Sarath has taught yoga and meditation at his local community temples and churches as well as to private clients in Sri lanka . He has also taught at the Hilton Hotels, The Ayurveda Pavilions, Kudo Daido Juku martial art school, at the Kuruvira prison in Sri Lanka and at various retreats in Sri Lanka and Europe.Sarath currently resides in Denmark.

 

OM TINA MARIA

Tina Maria er Gong-mester og har specialiseret sig i at anvende gongens vibration i meditation og afspænding. Hun guider os igennem 2 helt unikke gongbade, hvor du vil opleve at blive “badet” i lyden af gongens vibrationer på en måde, der efterlader dig afslappet og afspændt. Gongmeditation påvirker nervesystemet, løsner spændinger i din krop og lader dig opnå en dyb meditativ tilstand.

Tina Maria er desuden en af Danmarks mest erfarne Kundalini Yogalærere og har praktiseret i over 30 år.

Læs mere om hvad er gongbad er sidst i teksten.

 

STED

Fyrregaarden ligger i det naturskønne område ved Sejerøbugten i Odsherred kun 1 time fra København i bil. Og 20. fra Århus-Odden færgehavn. Højby S ligger 4 km væk, og du kan blive hentet på stationen, hvis du ikke har bil.

Der vil også være tid til ture på egen hånd, i kan få at vide hvor i kan finde de bedste gårdsalg, lækre lader med keramik og brugskunst samt forslag til smukke naturoplevelser.

FYRREGAARDEN har en utrolig lækker udendørs brændefyret spa, der er nedsænket i terrassen. Med Coronaafstand kan her være 4 ad gangen (den har plads til 10 prs) omkring jer i spaen og i den store smukke have med lille skov til vil i kunne høre grenenes hvislen og havets brusen.

Her er også mulighed for lejrbål og selvfølgelig et smut til Gudmindrup strand og det skønneste lyngområde, der kun ligger 10 min væk på gåben af en hyggelig stikvej. Stranden er i øvrigt kåret til Danmarks smukkeste flere år i træk.

MADEN er sanselig, sund og grøn - og gæsterne siger at det virkelig er gourmet-mad. Det meste er hjemmelavet og økologisk og flere råvarer er fra lokale producenter. Vi tager hensyn til allergier, bare nævn det på forhånd. Der vil være mulighed for at købe vin til maden i rolig nydelse.

 

PRIS

Dobbeltværelse eller triple værelse Per person: 3000 kr.

Enkeltværelse: 3500 kr.

Priserne er inkl. yogaundervisning, al forplejning og overnatning. Her er dyner og hovedpuder. Medbring selv sengelinned eller lej det for 100 kr. for et sæt/person.

Kontakt Trine på Fyrregaarden for tilmelding og information på tlf. 20205888 eller Trine.Holm@pc.dk

HUSK

Badetøj

Praktisk tøj

Blødt hyggetøj

Notesbog og blyant til personlige refleksioner

Her er yogamåtter, øjenpuder, tæpper, klodser, lune sokker mm.Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr også.

 

ANDET

Her er 6 toiletter og 2 bade til deling - og havet og en vandslange 

Retreatet overholder naturligvis alle gældende Corona regler. Så muligvis bliver vi max 10 deltagere - Ren luksus!

Deltagergebyret refunderes ikke, hvis du melder fra under en måned inden retreatet, men du er velkommen til at sælge/forære din plads til en anden.

Hvis retreatet bliver aflyst pga. ændrede Corona-regler, refunderer vi naturligvis deltagergebyret.

 

Kom som du er - Vi glæder os til at se dig!

Trine og Co på Fyrregaarden

 

GONGBAD - hvad er det og hvad kan du forvente?

Forestil dig, at du efter en kort guidet åndedrætsøvelse, har lagt dig godt til rette på yogamåtten. Puttet dig under varme tæpper, puder under knæene, måske med dine yndlingsuldsokker på og vandflasken ved din side.Du føler dig rigtig godt tilpas og er klar til 60 minutters fordybelse i lyd og vibration. Du trækker vejret dybt, slapper helt af og er nu klar til at modtage gongernes dybe toner. Klar til at invitere mere ro og mindre tankemylder ind i dit liv.Du overgiver dig til tyngdekraften, giver slip på muskelspændinger og presserende tanker og du synker dybt ned i yogamåtten, trækker vejret bevidst og roligt.I første omgang prøver du at følge med i tonerne og vibrationerne fra de mange gongs, som insisterende flyder som vibration ind og ud af din krop. Som minutterne går, svæver du ud af den daglige bevidsthed, for til sidst at miste tidsfornemmelsen og overgiver dig til en dyb forløsende Gong Nidra – dyb afspænding for krop, sind og sjæl.Gongernes vibrationer stilner langsomt og stilheden Shunya åbenbarer sig. Efter lidt tid hvor stilheden fylder rummet og du genforener dig med lyder af eget åndedræt, lyder der fine enkelte toner fra vindspil og syngeskåle, som langsomt guider dig tilbage til rummet, tilbage på yogamåtten, tilbage til din fysiske krop.Efter gongbadet tager du al den tid du har brug for, indtil du er klar til at sætte dig op på yogamåtten. Det er individuelt hvor megen puttetid under tæppet der skal til. Måske ruller du om på siden i barnestilling, indtil du får du har lyst til at sætte dig og nyde en kop dampende varm urtete med de andre. Nogen vil gerne fortælle og dele deres oplevelser, andre vil gerne vente lidt med ordene og bare lytte.

 

PROGRAM

Fredag den 1. januar

Ankomst mellem kl. 15-16

Samling i pejsestuen kl. 16.30

Kl. 17-18.30 Hathayoga og meditation

Kl. 19.00 aftensmad

Kl. 21-22 Afslappende Gong Nidra meditation ved Tina Maria

 

LØRDAG den 2. januar

Kl. 8.30 vitaliserende morgensmoothie

Kl. 9-10.30 Dynamisk Hathayoga

Kl. 11-12 brunchKl.

13-14 Energetisk Gong meditation ved Tina Maria

Kl. 14-15 silent walk til stranden, måske et vinterbadsdyp?

Kl. 15.00 eftermiddagsgrød

Kl. 16-19 Fritid: yogahealing (mod merpris), gåtur, refleksionstid, tur til gårdbutikker).

Kl. 19.00 aftensmad

Fra kl. 20.30 mulighed for at gå i spa inkl. hjemmelavet økoscrub (plads til 4 prs ad gangen med coronaafstand).

 

SØNDAG den 3. januar

Kl. 8.30 te

Kl. 9-10.30 Hathayoga og meditation

Kl. 11-12 brunch

Kl. 12-12.30 Tak for denne gang

 

Kontakt Trine på Fyrregaarden for tilmelding og information på tlf. 20205888 eller Trine.Holm@pc.dk 

Se også:

www.fyrregaarden.dk

Instagram: fyrre.gaarden.dk

Facebook: Fyrregaarden


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger