Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Face Yoga med Ditte Parby - et 2 faset workshopforløb

Arrangør:Blå Himmel Yoga
Placering:København Ø
Fra:13/3/2021 kl. 13:00
Til:27/3/2021 kl. 13:00
Antal visninger:72

Face Yoga er fremtidens magiske hudpleje – rent, naturligt og helt uden kunstige kneb. Det er en en yogaform, der markant og effektivt udglatter linjer og mindsker ældningstegn.

Dit ansigt får ny glød, mere spændstighed og mere vitalitet. Du bliver bevidst om ansigtets mimik og den udstråling, du møder dagen med. 

Vi arbejder ud fra 3 parametre: vi styrker svage muskler i ansigtet, vi strækker og blødgør spændte muskler i ansigtet, og vi stimulerer blodgennemstrømningen i ansigt, hals, tindinger og kæbelinje. 

Ved blot at praktisere face yoga 10-15 minutter dagligt vil du hurtigt opleve yoga-formens kosmetiske potentiale, ligesom du kan blive hovedpiner og hals- og kæbespændinger kvit. 

Ansigtets muskler og nerver spiller en central rolle for hele kroppens stressrespons, og således vil en daglig praksis af ansigtsyoga mærkbart reducere stress og anspændthed. 

Denne workshop er 2-faset. Under første session arbejder vi grundigt med de grundlæggende teknikker, vækker ansigtsmuskulaturen, bliver bevidste om ansigtsmuskulaturens nuancer og øver os på nogle af de universelle øvelser. Du får lækre lektier og øvelses-manual med hjem, og så mødes vi igen 14 dage efter. 

Under anden session vil dit ansigt være klar til at arbejde mere specifikt med dine individuelle problematikker eller drømme, og vi zoomer ind på nogle af de mere avancerede øvelser. 

Ansigtsyoga er let at lære og resultaterne er mærkbare, og så er det drøn sjovt og livsbekræftende at praktisere.Du kan deltage uanset, om du har kendskab til yoga eller ej.

Ditte Parby er en erfaren, kærlig og omsorgsfuld yogalærer, og hun er senest certificeret yogalærer i yoga mod stress.

Du kan læse mere om Ditte her: https://www.blaahimmelyoga.dk/laerere/

TID: Lørdag d. 13. og 27. marts, kl 13.00-15.30PRIS: 900,- kr.

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/.../face-yoga-med-ditte.../

Tilmelding er bindende


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger