Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

7 dages Bhakti Yoga Sangha og Retreat på Anahata Yoga Center, Møn | 30. juli - 6. august 2021

Arrangør:MUNONNE - Anahata Yoga Center
Placering:Stege, Møn, Danmark
Fra:30/7/2021 kl. 08:00
Til:6/8/2021 kl. 08:00
Antal visninger:182

Velkommen til en dejlig uge med masse af fælleskab, sang og dybdegående praksis. 

I Sangha ugen er vi sammen omkring den tradition og praksis som er givet af Paramahamsa Sri Swami Vishwananda, som f.eks. Prayers, Kirtan, fælles Atma Kriya Yoga praksis, Japa, OM chanting, Yagna, Satsang omkring Gitaen, Storytelling og meget mere. 

Undervisere
Vi har inviteret Swami Sharada til at undervise i denne uge. Han er en super dygtigt og inspirerende underviser, musiker og sanger. Han har sin base i sin Ashram i Riga og har fordybet sig i Bhakti Yoga igennem mange år, under vejledning af sin spirituelle mester Paramahamsa Vishwanananda.

Udover Swami Sharada, vil der være et hav af dygtige musikere og undervisere som hjælper med at facilitere sangha ugen. Vigtigst er dog, at vi alle i Sanghaen, er med til at dele og løfte stemningen og energien til det magiske. Se video fra Sangha herunder/til højre fra en Sangha uge tidligere her på centeret. VI glæder os!

Dagsprogram for ugen med masser af variationer
6.30 - 7.30 Atma Kriya Yoga fællespraksis for dem som har lært det (ingen undervisning) ellers prakis på egen hånd.
7.45 - 9.00 Prayers og Kirtan
9.00 - 9.30 Morgenmad
12.00 - 13.00 F.eks. Chanting, Afspænding, meditation, dialog, oplæg mv.
13.00 - 14.00 Frokost
17.00 - 19.00: F.eks. OM Chanting, Kirtan, Satsang, Japa Walk, studier i skrifter.
19.00 - 19.00 Aftensmad
20.00 - 21.30 Kirtan og Fortællinger om Saints, Guder og Gudinder

Der vil også være Yagna, ( Vedisk ild ceremoni) en eftermiddag.

Der er ankomst fra d. 30 Juli kl. 15.00. Vi slutter d. 6 August efter morgenmad.

Der bliver 2-3 timers praktisk arbejde til alle om dagen, så vi hjælpes ad med madlavning, opvask, rengøring, havearbejde og andet praktisk.

Indkvartering
Anahata Yoga Center holder til på et skønt landsted på Vest Møn, 400 meter fra badestrand ved Østersøen og eventyrlig skov ned til vandet. Her ånder af fred og ro.

​Vi har 9 dobbelt/enkelt værelserne, et stor dejlig DOME som yogarum og masser af hyggekroge og opholdsrum, butik med bøger og yogaudstyr og masser af muligheder for detox og behandlinger. Og ikke mindst vores lækre finske sauna med plads til 12 personer som står ud til havet.

​Maden
Vi serverer super lækker vegansk mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies, frugt, varm grød. chiagrød og superfood om morgenen. Frokost og aftensmad er fyldt med grøntsagsretter, skønne salater, dejlige dressinger, proteiner og f.eks. honning/salt hævet speltbrød eller ris. 

100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten i maden og tager hensyn til allergier.

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urtekapsler fra Pukka, som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger