Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Yoga - En vej til balance

Yoga - En vej til balance

DKK 189

Forfatter: Britt Søndergaard

Efter 13 års rejser, hvor jeg har arbejdet og studeret min vej gennem 83 lande, er jeg endelig kommet hjem. Egentlig rejste jeg bare ud for at finde hjem og da der ikke syntes flere veje at gå, begyndte jeg at rejse ind. Her blev yoga mit stærkeste værktøj. Det, der inspirerer mig til at lave yoga, er egentlig lidt den samme nysgerrighed som fik mig ud på eventyr; ønsket om at lære mig selv bedre at kende og finde ud af, hvem jeg virkelig er?!

YOGA - en vej til balance viser, hvordan yoga oprindelig betyder meget mere end fysiske øvelser og stillinger for kroppen, men tværtimod også handler om at komme i naturlig balance ved hjælp af korrekt åndedræt, mental træning, meditation, sund kost og andre temaer indenfor yogisk livsstil og større bevidsthed.

Bogen er opbygget af en teoretisk del, der refererer til vedaerne og bruger den oprindelige terminologi, så tæt på de gamle kilder som muligt.

Desuden indeholder bogen en praktisk del, som introducerer et par forskellige øvelser af de enkelte trin, samt ideer og forslag til en sundere og mere bevidst fremtid.

Antal

Levering: 1-2 hverdage.
Billig fragt.

Produkter i samme kategori