1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Yoga Mala

Yoga Mala

DKK 249

Forfatter: Sri K. Pattabhi Jois

Denne bog er skrevet af en af de største personer indenfor yoga i nyere tid og bekræfter her den tidløse natur ved Astanga yoga praksisen. Baseret på vinyasa - koordinering af åndedræt og bevægelse - er Astanga yoga blevet en af de mest udbredte og betydningsfulde yogaformer i dag, og Yoga Mala er den originale vejledning hertil.

I bogen skitserer Sri K. Pattabhi Jois de etiske principper og filosofien i Astanga yoga med betegnelser og begreber. Han fører os gennem solhilsenerne, den grundlæggende serie, i alt toogfyrre asana. med beskrivelse af hver stilling, dens udførelse og nytte.

Pattabhi Jois introducerede Astanga yoga til Vesten for fire årtier siden og har været den drivende kraft bag dens verdensomspændende udbredelse. Han studerede yoga i 25 år hos Sri T. Krishnamacharya og videregiver i bogen sin viden til generationer af elever over hele verden.

Pattabhi Jois boede i Mysore i Indien, hvor han dagligt underviste på Astanga Yoga Instituttet fra 1948 og næsten frem til sin bortgang i 2009 i en alder af næsten 94.

Varen er udsolgt


Produkter i samme kategori