Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Yin Yoga – stræk dig til velvære

Yin Yoga – stræk dig til velvære

DKK 195

af Yvonne Hansen

Står din krop ikke ud af sengen samtidig med dig? Afspejler den ikke længere den, du er? Vil du gerne være fleksibel og komfortabel i din krop?

Så er denne bog netop, hvad du har brug for!

Dit bindevæv krymper dagligt, og med tiden bliver du mindre smidig. Men gennem nogle enkle siddende og liggende stræk på 3-5 minutter stimulerer du dine ledbånd, sener og det øvrige bindevæv til at blive stærkere og mere fleksibelt.

"YIN YOGA – stræk dig til velvære" er en grundbog til hjemmebrug skrevet i en enkel og ligetil stil med mange smukke illustrationer. Du kan straks gå i gang med de 26 grundlæggende stillinger og 5 programmer, uden at læse resten af bogen. Yin Yoga er for alle uanset alder, køn og fysisk form. Yin Yoga er for dig!

YIN YOGA er en unik træningsform, fordi den belaster kroppen på en sikker måde er et balanceskabende supplement til styrke og konditionstræning afspænder og styrker din hofte og rygsøjle fremmer en flot holdning med plads til at trække vejret hjælper dig til at opløse gamle fysiske og psykiske blokeringer beroliger dit nervesystem og opbygger dit immunforsvar øger din rummelighed, vedholdenhed og tålmodighed forbedrer dit golfsving, din støvsugning og din hverdag.

KORT SAGT: YIN YOGA er vejen til velvære!

Antal

Levering: 1-2 hverdage.
Billig fragt.

Produkter i samme kategori