Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

AnsigtsYoga Uddannelse med Ditte Parby

Arrangør:Blå Himmel Yoga
Placering:København Ø
Fra:30/1/2021 kl. 11:00
Til:30/1/2021 kl. 16:00
Antal visninger:144

AnsigtsYoga Uddannelse

- en 30 timers uddannelse for yogalærere og andre, der vil lære hvordan AnsigtsYoga naturligt kan integreres i en yogapraksis

Modul 1: 30.1. - 31.1. 2021

Modul 2: 13.2. - 14.2 2021

Modul 3: 27.2 - 28.2. 2021

Alle dage kl. 11-16

 

Med Ditte Parby

  

AnsigtsYoga er fremtidens naturlige ansigtspleje - det er anti-age og egenomsorg helt uden kunstige kneb.

På uddannelsen vil du på eget ansigt mærke yogaformens vidunderlige, opstrammende, udglattende, vitaliserende og beroligende potentiale.

Dit ansigt er følelsernes, sindets og hele kroppens spejl. Et område af mennesket, der har enorm betydning for hele kroppens og sindets stressrespons og møde med verden. Dit ansigt afslører rent, om du bekymres, om du er udmattet og træt, om du er sund og vital og med hvilken energi, du møder dit liv. Derfor er ansigts yoga et vidunderligt supplement til øvrige yogaformer og stilarter.

På denne 30 timers uddannelse lærer du, hvordan Ansigts Yoga naturligt kan integreres i en yogapraksis. Det er en uddannelse til dig, der måske underviser i eller dyrker andre former for yoga, men er interesseret i, hvordan ansigtet kan komme mere i spil i din praksis/undervisning.

Det magiske ved ansigtsyoga er, at du både kan berolige og vitalisere markant, og du lærer på uddannelsen at undervise i ansigtsyoga på såvel yin klasser, restorative klasser, hatha klasser, flow klasser samt 1:1 sessioner.

Uddannelsen består af 3 moduler, der er placeret med 14 dages mellemrum. I intervallerne mellem modulerne har du ‘hjemmearbejde’, hvor du selv skal praktisere ansigtsyoga dagligt. I de første 2 uger praktiserer du begynderøvelser, i de næste 2 uger praktiserer du øvede øvelser og herefter praktiserer du mere avancerede øvelser.

 

Streaming-mulighed

Alle moduler streames, så hvis du er forhindret på visse datoer eller geografisk er forhindret i at deltage i uddannelsen, kan du følge med online (alt optages, så du kan også se undervisningen, når det passer dig). Din certificerings-sekvens afvikler du således virtuelt sammen med Ditte Parby.

 

Ditte Parby

At undervise yoga er for mig lig med nærvær, samvær og selvforglemmelse. Det at formidle yogaen og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever giver sådan mening for mig. Her mærker jeg, at jeg er i live.

Jeg har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig med undervisning og rådgivning i en bred vifte af områder inden for sundhed og bevægelse. At undervise i yoga er i midlertid min største passion, og jeg har bl.a. gennemgået en 250 timers Vinyasa-lærer uddannelse hos Paul Jerard, E-RYT 500, en uddannelse i Yoga mod Stress hos Anne Goncalves (72 t.),  Aerial Yoga uddannelse hos Blå himmel Yoga, samt Face Yoga lærer fra Holistisk Hudterapeutskolen.

Jeg har de sidste 10 år desuden deltaget på workshops og kurser hos et væld af kvalificerede yogalærere i ind- og udland. Yoga handler for mig om balance, bevidsthed og smidighed i både krop og sind for på den måde at komme tættere på en tilværelse i harmoni og universel glæde. Med hjertevarme og en positiv livsindstilling gør jeg meget ud af at favne og inspirere både nybegyndere og erfarne yogier. Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave at designe mine klasser, så alle føler sig velkomne, trygge og godt tilpas. Jeg underviser i både Hatha yoga, Hatha flow, Vinyasa flow og restorativ yoga. Desuden er jeg uddannet pilateslærer hos Dianne McCarthy og på visse klasser inddrager jeg elementer herfra.

Har du spørgsmål , så tøv ikke med at skrive til os på info@blaahimmelyoga.dk

 

DET FÅR DU PÅ UDDANNELSEN:
Live og online undervisning (30 timer)
Manual
Din egen Gua Sha (sten til ansigtsmassage)
Certificeringsbevis
Facebookgruppe med kollegial sparring

 

TID & STED:
Uddannelsen afholdes hos Blå Himmel Yoga,
Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

Modul 1: 30.1. - 31.1. 2021
Modul 2: 13.2. - 14.2 2021
Modul 3: 27.2 - 28.2. 2021

Alle dage kl. 11-16

 

PRIS:
Uddannelsen kan betales i 2 rater.
2000 kr. ved tilmelding (depositum)
6900 kr. betales senest 1 måned før første modul
Ønsker du anden form for ratebetaling, er du velkommen til at kontakte os

 

TILMELDING & MERE INFO:

AnsigtsYoga Uddannelse hos Blå Himmel Yoga

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger