1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Et yogaforløb for mødre til særligt sensitive børn og børn med særlige behov 3 x

Arrangør:Marie-Claire Schat
Placering:Salig, København Ø.
Fra:24/10/2024 kl. 16:30
Til:24/10/2024 kl. 18:00
Antal visninger:201

I løbet af efteråret, hen over 3 torsdage, har jeg skræddersyet dette yogaforløb til dig, som er mor, og udover at være mor, med alt det vidunderlige det indebærer, er du også mor til et barn der har særlige behov, som lige akkurat kræver den ekstra energi i hverdagen for at støtte dit barn og få det hele til at hænge sammen. Måske du ønsker at stoppe op i en travl hverdag og lige tage et øjeblik ud kun til dig. Her får du en pause til dig selv i et trygt og kærligt rum, hvor du ikke skal noget eller være noget for andre, andet end at give din krop og dit sind ro, nærvær og omsorg, for at skabe mere overskud og energi.

Jeg guider dig igennem blide og dynamiske Vinyasaflows og slutter af med rolige Yin stillinger. Hver klasse har sit eget tema, som inviterer dig til både at fordybe dig, finde ro og få vækket dine sanser og finde styrke i din kerne så du oplever fornyet energi og kan finde ind til dig sev og mærke efter. Måske har du længe været alt for meget ovre i andre, eller i dit hoved og drømmer om at mærke forbindelsen til dig selv. Samtidig er jeg ekstra opmærksom på, i dette helt unikke forløb, at have fokus på at give slip på spændinger, stressede følelser og bekymringer og blandt andet arbejde med psoas musklen, hvor kroppen lagrer sine følelser.

Forløbet vil inkludere meditation så du kan finde ind til dig selv, pranayamas (åndedrætsøvelser) for at få nervesystemet i ro og balance, og vi slutter altid af med en savasana (afspænding) for at din krop kan sunde sig og bearbejde, hvad den har været igennem.

Bagefter er du meget velkommen til at sidde og nyde et øjeblik i stilhed med en kop varm te i Saligs fredfyldte lounge og lige lande i dig selv ovenpå din praksis.

På dette forløb vil du både få fornyet energi og finde ro i dit nervesystem så du bliver fyldt op af overskud og velvære, så du kan være den bedste udgave af dig selv som mor og bruge din energi de rigtige steder, hvor det giver mening for dig.

Lidt om mig som yogalærer og mor:

Jeg er selv mor til en skøn dreng på snart 11, der har helt særlige behov. Det har været en enestående og smuk rejse at blive og være mor, og det har til tider krævet enorme mængder af energi og overskud for at være den mor jeg ønsker at være. Mit helle og sted at hente energi blev i yogaen, og yogaen har givet mig mere ro, tålmodighed og overskud i hverdagen, hvor jeg igennem årene også har skulle have tæt kontakt med børnehave, skole, PPR og andre fagpersoner for at sikre den bedste støtte til mit barn, så han trives og udvikles. Yogaen er for mig det, der giver styrke, mod og sikrer at jeg er nærværende og kan give omsorg til mig selv og til andre. 

Jeg er uddannet RYT Vinyasa yogalærer certificeret fra Yoga Alliance, og har en grundig viden omkring alignment, så jeg altid guider dig sikkert igennem yogaen med fokus på kroppen for at undgå skader. Jeg har tabt mit hjerte til yogaens filosofi og budskaber, og derfor vil mine klasser med et poetisk twist altid bære præg af, at yogaen forbinder vores krop og sind, og være med til at hjælpe og støtte os, også udenfor yogamåtten. Derfor er jeg fortsat med at deltage på workshops, kurser og retreats for at blive ved at udvikle mig indenfor yogaen.

Datoer:

Torsdage: D.24/10, 31/10 og 7/11 2024

Tid: Kl.16.30-18.00

Sted: Salig på Masnedøgade 20, København Ø.

Pris: 420,- DKK for alle 3 gange.

Du er velkommen uanset niveau.

Er du nysgerrig på at høre mere, eller ønsker at sikre dig en plads allerede nu, skriv til mig på:

marieclaire@live.dk

Jeg glæder mig til at se dig,

Namasté

Marie-Claire Schat         


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger