1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Yoga I Hvile

Yoga I Hvile

DKK 295

Forfatter: Sussie Jensen

Bogen “Yoga i hvile - Restorativ yoga for alle” henvender sig til enhver med interesse for denne yogaform. Det særlige ved restorativ yoga er, at du ligger eller sidder støttet op med yogaudstyr, så du er i stand til at hvile i lang tid. Udstyret og alle detaljerne gør, at du forbavsende “effektivt” ændrer hele tilstanden i krop, nervesystem og sind. Stresstilstande og uro dæmpes automatisk, og du oplever en hvile så dyb, at den virker langt mere fyldestgørende end en lur. At hvile med støtte har en transformerende og helende effekt på såvel kropslige som psykiske ubalancer.

Bogens 4 dele er lige til at gå til for enhver - fra den helt uerfarne til yogalæreren, som måske allerede underviser i restorativ yoga, ligesom bogen er oplagt til lærebog på uddannelser.

Del 1: Indledning - alt hvad man skal vide for at komme i gang
Del 2: Praksis - 19 stillinger grundigt beskrevet trin for trin
Del 3: Viden bag om restorativ yoga - om at sætte øvelser sammen og bruge stillingerne terapeutisk, dvs. til særlige tilstande. Brug af åndedrætsøvelser i stillingerne beskrives indgående. Indeholder dybdegående beskrivelser af, hvad der sker i kroppen, og hvorfor det virker så effektivt “bare” at ligge stille i støttede stillinger.
Del 4: At undervise - masser af viden, tips og refleksioner om det at undervise i yoga i almindelighed og i restorativ yoga i særdeleshed.

Sussie Jensen er uddannet på Dansk Yogas 2-årige uddannelse i 2003-05 og har undervist på fuld tid siden. I 10 år har hun været en del af lærergruppen på Dansk Yogas uddannelse og er fortsat gæstelærer. Hun har taget Judith Lasaters Relax & Renew level 1 + 2 i London og er fortsat under Lasaters mentorship. Sussie arbejder nu med efteruddannelse af yogalærere bl.a. i restorativ yoga, underviser 1:1 og afholder workshops og retreats.

Antal

• Levering: 1-2 hverdage
• Billig fragt
• 90 dages fuld returret


Produkter i samme kategori