Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindful og afstessende ferie med yoga og meditation på Lesbos

Arrangør:MUNONNE - Kirsten Slots
Placering:Lesbos, Grækenland
Fra:22/8/2019 kl. 08:00
Til:29/8/2019 kl. 10:00
Antal visninger:172

Dyrk yoga på Lesbos, en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer.    
 
Oplev en afstressende yogaferie med Kirsten Slots. På den fredfyldte ø Lesbos har du ideelle omgivelser til at genoplade krop og sjæl og vende tilbage til din hverdag fuld af energi og ny inspiration. Du får undervisning om formiddagen, og der er mulighed for fællesspisning og hyggeligt samvær om eftermiddagen og aftenen, for de der har lyst.
 
Vi bor i den maleriske middelalder by Molyvos med brolagte stræder, smuk arkitektur og små hyggelige tavernaer. Molyvos er det perfekte sted til bare at være. Du finder nemt din yndlingscafe, hvor du kan nyde udsigten over den smukke bugt og bjergene plus det udsøgte lokale køkken, som er berømt i hele Grækenland. Rejser du alene er Molyvos et perfekt valg, fordi det er så det er nemt at hygge sig, både alene eller i selskab med andre fra gruppen.

Yoga under åben himmel
Du får fem dage med yoga fra 9.00 – 12.00 på et højdedrag i en duftende pinjelund, hvor der er luftigt og svalt. De smukke omgivelser befordrer i sig selv den ro og fordybelse, der er essensen i yoga og mindfulness. Du kan sagtens være med selvom du er begynder, så vil du få en rigtig god og grundig introduktion til yoga. Midt på ugen er der en hel fridag uden undervisning. I fritiden hygger du dig med andre fra gruppen, bader, ligger på stranden, slentrer rund i de hyggelige stræder i Molivos, eller finder din egen yndlingscafe, hvor du slapper af og nyder udsigten over havet og bjergene. Der bliver arrangeret en tur til de varme kilder i løbet af ugen. Glæd dig også til gode koncerten, og måske er du heldig at løbe ind i en af Molivos mange festivaler, f.eks. Food Festival i juli.

Yoga programmet 
​Ro i kroppen giver ro i sindet. Vi arbejder med langsomme stræk, der genopbygger kroppen uden at belaste den. Vi har fokus på åndedræt og krops bevidsthed, og plads til et grin. At være nærværende, betyder også at acceptere kroppen, som den nu engang er og med de begrænsninger, den har. Derfor kan du sagtens deltage, selvom du har et par skavanker. Er du i tvivl kontakt underviseren. Vi starter med enkle øvelser og bygger programmet op i løbet af ugen. Kirsten har 35 års erfaring med yoga og meditation og tilrettelægger yoga programmet, så der tages individuelle hensyn. Du får inspiration til, hvordan du bedst kan fortsætte med yoga, når du vender tilbage fra yogaferie.

Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding: www.munonne.dk/ks-yoga-ferie-lesbos-2019


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger