Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga- og ayurveda retreat - find ro og styrke! Our Land, Kerala, Indien ​| 26. januar - 10. februar 2018

Arrangør:Munonne - Grace Tours og Annette Tzfanya
Placering:Our Land, Kerala, Indien
Fra:26/1/2018 kl. 08:00
Til:10/2/2018 kl. 10:00
Antal visninger:391

Kodeordene for denne rejse er: Find ro & styrke!
Vi kan ikke love dig et nyt og sundt liv, men vi kan tilbyde dig, at du her får mulighed for at lægge hverdagens bekymringer fra dig og kun koncentrere dig om at pleje din krop og sit sind. Måske du kommer sundheden nærmere? Det håber vi.
 
På retreatet her er yoga, stilhed og ayurvediske behandlinger grundstenene i at finde tilbage til et mere balanceret liv. Det giver dig en timeout fra din travle hverdag, hvor mailboksen og Facebook får lov til at passe sig selv og du får mulighed for at få bugt med de livsstils ubalancer, du måtte have akkumuleret gennem en stresset hverdag, som for eksempel muskelspændinger, søvnbesvær eller dårlig fordøjelse.
 
Her kan du:
• Hvile, være i stilhed og restituere
Aurveda tilråder, at vi går i seng før kl. 22.00 og står op omkring kl. 06.00, så dette bliver afsættet for vores dage på øen Our Land. Du kan slænge dig i en hænge køje med en god bog. Du kan drikke chai på din veranda, mens du ser solen gå ned og du kan tage dig et middagshvil, mens solen er på sit højeste. Du kan også lad solens varme stråle omfavne din krop. Hver aften efter meditation til næste morgen efter yoga vil alle være i mauna - stilhed.
 
• Være tæt på naturen
Omgivelserne er grønne i alle nuancer, som er balsam for sjælen og vi er omgivet af vand. Når vi opholder os i smuk natur slapper vi af, og vi vil både sammen og selv gå meditative ture langs rismarkerne. Vi vil sejle på Backwaters og i det hele taget ånde og mærke de smukke omgivelser.
 
• Meditere og dyrke yoga
Meditation er ikke noget, man skal have et særligt talent for og du vil blive introduceret til forskellige måder at meditere på under opholdet. Yogaundervisningen tager afsæt i den enkelte og alle kan være med. Du skal med andre ord hverken være smidig eller erfaren for at deltage – du skal blot have lyst til at gå på opdagelse. Undervisningen er bygget op, så der hver dag er et nyt tema.
 
• Modtage ayurvedisk konsultation og behandling
Den ayurvediske konsultation vil danne baggrund for dit behandlingsforløb, og du vil desuden få sparring i forhold til, hvordan du ved hjælp af ayurvediske principper fremover kan gøre en indsats for at forebygge ubalance. Hver dag på Our Land vil du modtage ayurvedisk behandling af terapeuter under kyndig vejledning af den meget dygtige og empatiske ayurvedalæge Dr. Jayakrishnan. De vil samarbejde om den helt rigtige behandling til lige præcis dig.
 
• Bade i det Arabiske Hav og gå lidt shop amok i stemningsfulde Kochi de sidste fire dage.    

Typisk dagsprogram:
Kl. 06.30-08.30: Meditation, pranayama og yoga
Kl. 08.30-09.00 : Morgenmad
Kl. 09.00-13.30 : Individuel ayurveda session, fritid med hvile, sejlads, vandring eller andet.
Kl 13.30-14.30: Frokost
Kl. 14.30-17.00 : Stille tid (eller ayurveda session, hvis du ikke har fået om formiddagen)
Kl. 17.00-18.00: Oplæg om dagens tema
Kl. 18.00-19.00: Aftensmad
Kl. 20.30-21.00: Meditation og godnat
Fra aften meditation og til efter morgen praksis holder alle mauna – stilhed.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/gt---indien-our-land-jan-2018


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet