Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogalab: Upside Down med Trine

Arrangør:Yogini Yoga
Placering:København Ø
Fra:22/4/2017 kl. 13:30
Til:22/4/2017 kl. 16:00
Antal visninger:155

Upside Down

De omvendte stillinger har en række gavnlige virkninger. De giver en øget cirkulation gennem kroppen, stimulerer de endokrine kirtler og beroliger sindet og trækker fokus indad. Vi skal arbejde med variationer af skulderstand, håndstand og hovedstand, og du vil lære hvordan du skal bruge din indre allignment for at få det maksimale udbytte uden at belaste nakke og skuldre. På workshoppen dykker vi ned i flere forskellige variationer af stillingerne, så alle med mod på at 'vende bøtten i vejret' kan være med.

Underviseren

Trine er en erfaren og meget vellidt underviser, som har specialiseret sig i Slowflow & Yin yoga med øje for den enkelte krops behov. I sin undervisning inddrager hun både indre og ydre allignment cues for dit fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære.

Trines primære lærere er Sarah Powers og Tias Little, som hun har studeret over 1500+ timer med. Trine er som den eneste i Skandinavien certificeret som en af Sarah Powers' Insight Yoga Seniorlærere, og hun assisterer både Sarah og Tias på workshops rundt om i verden.

Deltagere

Alle med minimum et års yogapraksis er velkomne til at deltage på denne Prajna Yoga Workshop.

Max. 16 deltagere.

Book din plads her


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet