Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Efterfødselshold - yoga for mor og baby/ Post-natal yoga for mothers and babies

Arrangør:Blå himmel Yoga
Placering:København Ø.
Fra:26/10/2017 kl. 10:00
Til:14/12/2017 kl. 11:15
Antal visninger:178

(If English speakers sign up we teach these courses in English, see: Postnatal in English part of website )

Efter fødslen giver yoga og afspænding energi, ro og overskud til at være sammen med det lille barn, og en blid, effektiv træning der styrker og afspænder kroppen. Vi fokuserer på genoptræning af bækkenbund, mave og lænd samt på afspænding af skuldre og nakke. Når det passer, laver vi også øvelser hvor baby er med og du lærer at bevæge dig hensigtsmæssigt når du ammer, skifter osv. Samtidig stimuleres babyens sansemotoriske udvikling gennem bevægelseslege. Hver undervisningsgang slutter med en guidet dybdeafspænding.

Din baby er med ved siden af dig på måtten, eller sover i liften eller i barnevognen - det er op til dig. Salen ligger i gadeplan med 5 store vinduer ud til gaden, så din baby kan også sove trygt udenfor.

Vi har vores egen Blå Engel Cafe, hvor faderen eller bedsteforældre kan sidde med baby - mulighederne er mange. Du må tidligst begynde 2 uger efter fødslen og vi anbefaler, at du begynder inden for de første 3 mdr. Du er dog også velkommen, hvis det er længere tid siden, du har født eller hvis du har særlige gener efter fødslen. Vi har små hold, hvor der tages hensyn til hvor hver enkelte er i sin genoptræning.

Arenze Fischer er uddannet yoga- og meditationslærer fra Galway Yoga Centre i Irland, uddannet gravidyogalærer hos jordemoder og yogalærer Judy Cameron og efterfødsels- og babyyogalærer hos Uma Dinsmore-Tuli. Derudover er hun Børneyogalærer fra Det Lille Yogahus - og så er hun mor til Amalie og Birk. Hun underviser også i Børneyoga i Blå himmel.

TORSDAGE, kl 10:00 - 11:15

Datoer: 26/10, 2/11, 9/11, 16/11, 23/11, 30/11, 7/12, 14/12 PRIS:

8 gange for kr. 900,-

Tilmelding: http://www.blaahimmelyoga.dk/efterfodselsyoga


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger