Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

!4 pladser tilbage! Yogaretreat på Ægina, Grækenland 21-28 september 2019

Arrangør:Eviyoga
Placering:Ægina
Fra:21/9/2019 kl. 18:00
Til:28/9/2019 kl. 09:30
Antal visninger:620

Vil du opleve hvad en uges yin og yang yoga kan gøre for kroppen og sindet? Vil du nyde livet i den græske ø Ægina som ligger tæt på Athen? Vil du bo i et smukt retreatsted som ikke koster en formue? Så tag med på yogaferie i Grækenland- alle er velkomne uanset alder, kondition eller erfaring med yoga.

Yin og Yang Yoga- det bedste af to (yoga)verdner

I dette yogaretreat vil du kunne opleve en dynamisk, Yang praksis og en stille Yin praksis i en herlig blanding. Man får mulighed for at dyrke yoga 2 gange x 1,5 time om dagen - både om morgenen inden morgenmad og om eftermiddagen inden aftensmad. Morgenyoga: Vi starter dagen med guidet meditation og åndedrætsøvelser efterfulgt af en Yang praksis der vækker energien i kroppen, opbygger styrke og vitalitet, og forener bevægelse og åndedræt i en flow i roligt tempo med grundig instruktion. Eftermiddagsyoga: Vi skifter gear til en healende, meditativ yin yoga praksis med fokus på ro og fordybelse. De dybe, lange stræk kan forløse fysisk og psykisk stress samt spændinger på et dybere plan. Vi afslutter med Yoga Nidra (guidet afspænding).

Underviseren: Evi Xiromeriti er certificeret yogalærer indenfor Hatha, Flow og Yin yoga og har flere års erfaring med at afholde yogaretreats i Grækenland. Du kan læse mere om Evi her https://www.saligdig.dk/evi

Ægina- en græsk ø med unikt lys, kunst og historie

Ægina er en af de saroniske øer og ligger knap en times sejlads fra Piræus. Det er en frodig lille ø med en rig historie der går tilbage til 3.500 år f.Kr. Hovedbyen Ægina er en havneby med hvide huse og neoklassiske regeringsbygninger fra dengang byen var i en kort periode Grækenlands hovedstand. Øen er kendt for sit lokale pottemageri, pistacienødder, flot lys, gamle ruiner og templer. Det er en ø, hvor der er dejligt at vandre, cykle, bade, spise god mad og kobble af. Stemningen er autentisk og afslappet, og øen har derfor tiltrukket mange kunstnere, forfattere og musikere både fra Grækenland og udlandet, som har slået sig ned for at være en del af et alternativt kunstneristisk fellesskab.

Du kan læse mere om Ægina her:

http://www.discoveraegina.gr/en/

https://www.bt.dk/rejser/aegina-oeen-de-andre-sprang-over

Irides beach hotel- et fredfyldt retreatsted

Irides beach hotel ligger i den nordlige side af øen, et par kilometer øst for landsbyen Souvala. Hotellet ligger helt nede ved vandet, og den har også swimming pool med saltvand. Værelserne er rummelige og har enten balkon og havudsigt, eller privat terrasse i grundetagen. Der er en lille, hyggelig restaurant på hotellet, og der er også at suprmarked og et par græske tavernaer I gåafstand. Hos Irides er der oven I købet et helt fantastisk yogaplateau!

Du kan læse mere om Irides Beach hotel her: https://www.irides.gr

Priser, praktisk info og tilmelding

Prisen for cirka 20-timers yogaudervisningen, 7 overnatninger hos Irides og lækker morgenmadsbuffet er

4.500 kr for dobbeltværelse eller værelse til 3 (per person)

6.000 kr for eneværelse

Prisen inkluderer ikke flybilletterne til og fra Athen. Man kan finde ret billige billetter hvis man bestiller i god tid. Vær sikker på, at din fly ankommer senest kl. 15, hvis du vil nå at komme til Ægina samme dag, og at din flyafgang på vej hjemme er tidligst kl 12, for at du kan nå at komme til lufthavn. Du kan selvfølgelig også vælge at overnatte i Athen. Du kan tjekke de følgende flyselskaber:

https://en.aegeanair.com/

https://www.norwegian.com/dk/

https://www.sas.dk

Der sejler mange færge og flying dolphins til og fra Piraeus om dagen. Du kan vælge at sejle til Ægina by og tage en taxa til hotellet (det koster 15 euros) eller at sejle til Souvala (som ligger 5 minutters køretur fra hotellet) og blive hentet. Du kan læse mere om hvordan man kommer til Ægina her: https://www.aeginagreece.com/aegina-island/how-to-get-to-aegina-island/

Tilmelding/info via e.xiromeriti@gmail.com. Der er begrænset antal pladser (omkring 15 deltagere) og der er tilmeldingsfrist den 1. august. Ved tilmelding betales 2.500 kr i depositum. Depositum refunderes ikke ved afbud, med mindre en anden kan overtage pladsen. Restbeløbet skal indbetales inden den 1. august.


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger