Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Inner Space Outer Space - Mad & Yoga retreat i Dronningmølle

Arrangør:MUNONNE - Up Dog Yoga ved Cecilie Svendsen
Placering:Dronningmølle, Danmark
Fra:19/9/2019 kl. 08:00
Til:22/9/2019 kl. 10:00
Antal visninger:161

Deltag i Yoga lærer Cecilie Svendsen og Kok Chris Davies forlængede weekendophold i Dronningmølle i September. I smukke omgivelser, med lækker vegansk mad, dejligt selskab og kompetent vejledning, skal vi fordybe os i yogaen og i det sunde veganske køkken. Der vil være to sessioner dagligt til fordybelse i Yoga, Åndedræts terapi og madlavning. Vi går ned i de dybere lag af kroppen og arbejder på at frigøre og slippe stagneret og fastklemt energi ved at bruge Yogaen og åndedrætsterapien som redskab. Dette er en meget dyb og forløsende process og med de rette omgivelser og værktøjer, bliver du i stand til virkelig at rykke dig det ekstra stykke som du måske har brug for, for at komme videre.

Chris vil tilberede smukke og nærende veganske retter til os over weekenden og du får muligheden for at lære at lave nogle af retterne. Du får selvfølgelig de lækre opskrifter med dig hjem.
Om aftenen tænder vi ild i bålet og deler den kraftfulde ceremonielle Kakao fra Guatemala.

Hen over weekenden får du værktøjerne til at blive din egen bedste ven, lærer dig selv bedre at kende, hvis du har brug for det og tage alt det med dig hjem som du har lært. 

Lærer
Cecilie Svendsen er en erfaren yogalærer med mere end 900 timers krediteret uddannelse i yoga og yoga terapi og med tusindvis af timers undervisnings erfaring. Cecilie driver sit eget studio Up Dog Yoga på Amager i København, hvor hun underviser i Yoga og behandler bla. stress med Yoga som terapi.
Hun har en varm og kærlig tilgang til sin undervisning og tror på at alle kan få glæde og gavn af yogaen. 

 

Se mere på: www.munonne.dk/udy-dronningmolle-september-2019


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger