Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

AFLYST pga. Covid-19 Nytårs YIN Yoga Retrat med Silence, Spa & Wellness

Arrangør:Hotel Viking / YOGA by SANNA
Placering:Sæby
Fra:24/1/2021 kl. 14:00
Til:27/1/2021 kl. 12:00
Antal visninger:143

NYTÅRS YOGA RETREAT MED SILENCE, SPA & WELLNESS

Fra søndag 24. – onsdag 27. januar 2021 – Giv dig selv muligheden for at detoxe og sætte intentionen for år 2021 i de ypperligste rammer og oplev den mest storslåede forkælelse af DIG.

I disse omgivelser med yoga, mindfulness, meditationer, Silence og Spa & Wellness og skøn, skøn natur har du de allerbedste betingelser for at komme helt, helt ned i gear, at lade op, slappe af, reflektere, nyde stilheden og måske læse en god bog medens den indre ro indfinder sig. En ro der går langt, langt dybere ind end din almindelige yogapraksis i hverdagen. DEN ULTIMATIVE FORKÆLELSE. 

BRUG 4 DAGE PÅ AT ”TRÆKKE STIKKET
Du kender måske i forvejen den store gevinst 1 yogasession giver dig både i krop og sind. Dette mangedobles når kroppen bombarderes med utallige sessioner med yoga, mindfulness, meditationer, stilhed, spa og wellness der åbner dine sanser, så du kigger indad og får dig fra hovedet og dybt ind i hver en celle af kroppen. Efter denne forlængede weekend kan du i DEN GRAD mærke dig selv igen.

Hen over 4 dage giver vi slip på det vi ikke længere har brug for at holde fast i. Vi arbejder både med krop og sind. Vi giver slip på året 2020, tuner ind og sætter vores intention for året 2021.

Hen over 4 dage kan du forkæle dig selv med masser af yinyoga, mindfulness og meditationer samt ca. 20 timers Silence. Stilhed hvor vi går 100% offline, ikke taler, hverken med hinanden eller med andre. Du opdager måske, at du finder svar på nogle af de spørgsmål og overvejelser du eventuelt går og tumler med. Det er i stilheden du finder svarene. Svar der kommer indefra. Du hører dem fordi du giver dig til at være stille – og lytte.

I hverdagen kører vi ofte på autopilot, gør hvad der forventes af os, uden rigtigt at give os tid til at mærke om det egentlig føles rigtigt. I denne forlængede weekend er der tid, tid og mere tid. Det kan være her du mærker hvad år 2021 skal bibringe dig.

MASSER AF YIN YOGA, MINDFULLNESS, MEDITATION, SPA & WELLNESS

Yin Yoga – en stille revolution.

Du kan du give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende Yin Yoga stillinger som foregår siddende eller liggende. Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til det der kommer. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, muskler og styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-7 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi. Der løsnes op for små og store spændinger.Samtidig øver vi os i at blive bekvemme med det ubekvemme. At VÆRE med os selv i lang tid, at MÆRKE os selv og kroppen. Noget de fleste af os slet, slet ikke er vant til. Du bliver et mere rummeligt menneske, både over for dig selv men også over for dine omgivelser. ALLE KAN DELTAGE.

WORKSHOP
På fredagens workshop får du ydermere mulighed for at blive klogere på hvem du er og ikke mindst hvordan du bliver mere bevidst i dagligdagen. Bevidst om hvordan din krop og sind har det og hvordan du kan blive bedre til at vælge mellem at sige ja og nej, at sige ja og nej til både store og små ting i dit liv. Du lærer at meditere, en praksis der kan være guld værd i en travl hverdag. Du lærer hvordan du kan forkæle dig selv med små pauser i hverdagen. Pauser der hjælper dig til at have et liv i en sund balance. 

SPA & WELLNESS AD LIBITUM
Oveni dette kan du toppe din ”egentid” med masser af velvære i hotellets Spa & Wellness med et 2700 m2 stort unikt stilleområde fyldt med wellnessfaciliteter. Faciliteter som store bassiner, boblebade, kolde bade, dampbad og forskellige saunaer samt det helt fantastiske udendørs spaområde med udsigt til Kattegat og stjernehimmel på en klar aften. Skal du have endnu flere forkælelser kan du booke tid hos det professionelle og uddannede personale på klinikken Viwell på hotellet, hvor du har mulighed for at få en omgang lækker massage, få frisket huden op med en ”Body Scrub” eller ”Minifacial” eller få ordnet fødder og negle så de stråler igen. Der er mange flere muligheder. Book gerne i god tid hjemme fra.

I omgivelserne omkring hotellet vil du på den ene side, for enden af vejen (200 m), komme til stranden. Der er her vi går ned og vinterbader tidligt morgen, hvis du har lyst til det. På den anden side af hotellet, få hundrede meter væk finder du den dejlige, stille skov med store gamle træer. Sæby med de skønneste gamle huse, det brostensbelagte torv med gågaderne er ikke mere end en gåtur på 1,5 km. væk. En tur der også kan tages langs stranden. Stranden ender hvor den hyggelige lystbådehavn starter. På havnen, som i midtbyen er der nogle skønne butikker med mulighed for at gøre et godt køb.Maden vi nyder på opholdet er vegetarisk. Er du allergiker, giv venligst besked til hotellet god tid i forvejen.

PROGRAM, som er tilrettelagt så du får masser af yoga, mindfullness og meditation, men også masser af egentid (ændringer kan forekomme): 

Søndag d. 24. januar
Kl. 14.00 – 18.00 Indtjekning på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness – egentid.
Kl. 18.00 – 19.00 Velkomst og præsentation, vi hilser på hinanden. Vi mødes i yogalokalet.
Kl. 19.00 – 20.30 MiddagKl. 20.30 – 21.30 Guidet meditation
Kl. 21.30 –            Urtete og øko kaffe, frugt – egentid og godnat

Mandag d. 25. januar
Kl.     6.45 – 7.30 Vinterbadning på stranden (for dem der har lyst)
Kl.     7.30 – 9.00 Yin Yoga
Kl.   9.00 – 10.30 Morgenbuffet og egentid
Kl. 10.30               Workshop, – Bliv mere bevidst i hverdagen og sæt DIN intention for år 2021
Kl. 12.00 – 13.00 Frokost
Kl. 13.00 – 13.15 Vi går ind i stilleperiode og går OFF-line
Kl. 13.15 – 16.30 Egentid i stilhed
Kl. 14.00 – 16.00 Adgang til urtete, øko kaffe, frugt i stilhedKl. 16.30 – 18.00 Yin Yoga i stilhed
Kl. 19.00 – 20.30 Middag i stilhed
Kl. 20.30 – 21.30 Guidet meditation i stilhed
Kl. 21.30               Øko kaffe, urtete, frugt i stilhed – egentid og godnat

Tirsdag d. 26. januar
Kl. 6.45-            Vinterbadning på stranden i stilhed
Kl. 7.30 – 9.00  Yin Yoga i stilhed
Kl. 9.00              Stilhed ophører
Kl. 9.00 – 10.00 Morgenmad – herefter ”egentid”. Du kan evt. fortsætte stilheden, nyde hotellets faciliteter, naturen eller Sæby
Kl. 16.30 – 18.00 Yin Yoga
Kl. 19 –                Festmiddag og hygge

Onsdag den 27. januar
Kl. 7.30 –          Vinterbadning på stranden
Kl. 8.15 – 9.30  Morgenbuffet og  udtjekning
Kl. 9.30 – 11.00 Yin Yoga
Kl. 11.00             Afrunding og afsked 

En uge før opholdet modtager du det endelige program og praktiske oplysninger fra din underviser Sanna.

DIN UNDERVISER
Programlægger og underviser hedder Sanna Carlsen, er 52 år og certificeret Hatha og Yinyogainstruktør. Hun underviser bl.a. i  Yin- og Hatha yoga og er indehaver af yogastudiet YOGA by SANNA i Frederikshavn. Hun har god erfaring med undervisning på Yoga Retreats. I foråret 2021 lægger hun igen et lag på sin Yinyoga uddannelse, hun kan ikke lade være. Hun underviser flere hold indendørs samt udendørs i april-oktober. Derudover har hun i flere år undervist i hun forløb for stress-, angst- og depressionsramte, hvor yoga, mindfullnes og meditation er en stor del af de værktøjer der bruges. Deltagerne hjælpes til at blive mere bevidste og nærværende i hverdagen. Hun har selv mediteret dagligt og dyrket yoga i flere år og det kom rigtigt ind under huden i et flerårigt sygdomsforløb med stress, hvor mange erkendelser og en stor omlægning af sit liv var resultatet af det.

Sanna vil med den skønneste stemmeføring og sit positive sind føre dig gennem den forlængede weekend.

”Som underviser glæder jeg mig utroligt til at byde dig velkommen til max. forkælelse på dette vidunderlige retreat, hvor jeg vil gøre ALT for at du kommer hjem med en oplevelse for livet og ikke mindst dyb, dyb ro i krop og sind. – Kærlig hilsen Sanna”

Har du spørgsmål til opholdet kan Sanna kontaktes via sanna@yogabysanna.dk eller på tlf. 25 56 49 14. se mere på www.yogabysanna.dk 

HVEM KAN DELTAGE? Alle +16 år, som kan deltage i en normal yogatime. Har du helbredsmæssige skavanker/sygdomme, meget gerne giv besked til Sanna via mail på sanna@yogabysanna.dk

Anmeldelser fra tidligereYoga Retreats med YOGA by SANNA på Hotel Viking:

”Det har været SÅ inspirerende. Et dejligt afbræk i en travl hverdag. Jeg kommer gerne igen, mit mindset vil have gavn af det. 4 dage er lige tilpas. God tid både til samvær/samtale med andre og stilhed.” – Anette Thirup

”En fantastisk mulighed for at koble helt fra en travl hverdag. Godt med 4 dage og en skøn kombination med spa, yoga, meditation og god mad. Jeg kommer helt sikkert igen. Det er en skøn selvforkælelse (fx en gang om året). SANNA er en god formidler af øvelser og har en blid og behagelig stemme. Super godt med 2 hele dage på hotellet.” – Jette Søgaard Bøjesen

”Har været på ”ferie med et formål”. Tid til at lære noget om mig selv. Blive ”nulstillet” og komme helt ned i gear. Jeg vender helt klart gerne tilbage på retreat med YOGA by SANNA. Tror det vil være nødvendigt for mig, for at blive i vanen med at prioritere og ”fremelske” freden i krop og sind.” –  Amalie

”Hvor var det en dejlig oplevelse. God kombination med yoga, morgenbadning i havet og spa. Jeg vil helt klart gerne deltage i et retreat med YOGA by SANNA igen, da jeg kom helt ned i gear og tempo og kunne mærke min krop. God vegetarisk mad og lækker morgenbuffet.” –  Mette Hedemann

”Det var så godt at investere tid i sig selv og jeg vil gøre det igen en anden gang. 4 dage er en fin længde på et retreat.” –  Nanna Feld”

Jeg vil helt klart anbefale andre at deltage i et yoga retreat med YOGA by SANNA eller på et almindeligt yogahold hos SANNA. Jeg er ikke yoga-trænet, så føler jeg blev guidet godt. Jeg er klar til selv at fortsætte med yoga. Det var udfordrende med stilhed i 20 timer, men dog en passende længde. Hotellets spa-faciliteter er fantastiske !!” –  Lene Bendix”

Fantastiske omgivelser. Dejligt med ”mig tid”, ro, LUKSUS, god mad og skøn yoga. En meget venlig og behagelig underviser. Skøn vegetarisk mad og utrolig venlig professionel betjening.” – Birgitte Maxwell

PRIS PR. PERSON I DELT STANDARD DOBBELTVÆRELSE

KR. 4500,-
Enkeltværelsestillæg kr. 900,- 

PRISEN INKLUDERER:
-3 x overnatning i delt standard dobbeltværelse
-Alle måltider* fra søndag til onsdag morgen, dog ikke frokost tirsdag, hvor du har mulighed for at kigge lidt nærmere på havnen, byen eller nyde spa og wellnessområdet
-Adgang til spa og wellnessområdet på hotellet.
-Fri kaffe, te, frugt
-Yoga, meditationer og mindfullness, workshop

*Alle måltider er overvejende vegetariske, så vidt muligt tilberedt af lokale råvarer 

BOOK DENNE YOGAOPLEVELSE PÅ HOTEL VIKING VED AT SKRIVE TIL INFO@HOTELVIKING.DK ELLER RING PÅ 98461700


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger