Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin Yoga for erfarne yinstere, tirsdag formiddag

Arrangør:Yin & Yoga
Placering:Odense
Fra:26/10/2021 kl. 10:00
Til:21/12/2021 kl. 11:30
Antal visninger:246

Dette hold over otte tirsdage fra kl. 10:00-11:30 er til dig, som allerede er bekendt med yin yogaens grundprincipper og stillinger.

Du går på et lukket hold med max 12 personer. God plads - ved et fyldt hold stadig 5 m2 pr. person.

Gennem de otte mødegange kommer du omkring forskellige tilgange til yin yoga - de første gange arbejder vi med den fysiske krop, så fortsætter vi med den energetiske krop og slutter af med et program til den mentale yin-proces.Yin yoga for erfarne yinstere handler ikke om, du skal være smidig. Det handler om, man kan guide på en helt anden måde, som giver deltagerne mulighed for at fordybe sig mere, når alle ved nogenlunde, hvad de skal. Der vil altid være individuel instruktion, når behovet er der - fx. kan alle stillinger skaleres op og ned, og min undervisning er aldrig en one size fits all, men nærmere one size fits one.

Pris: kr. 800 for otte gange.

Læs mere og tilmeld: https://system.easypractice.net/event/yin-yoga-vede-bad7c

Din underviser er Tina Refning, E-RYT200 i ren yin yoga og med over 1000 klasser, 6+ års erfaring og en kæmpe passion for alting yin. Jeg driver mit eget lille niche-yogastudio i Odense SV ved Dalumcenteret, Yin & Yoga, og i gang med en uddannelse til akupunktør.

Læs mere på www.yinogyoga.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger