Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga, kur & fordybelses Retreat ved Balatonsøen, Ungarn | 12. - 17. september 2017

Arrangør:Munonne - Majbritt Cristel Kiss
Placering:Budapest, Ungarn
Fra:12/9/2017 kl. 08:00
Til:17/9/2017 kl. 10:00
Antal visninger:649

Denne uge står på selvforkælelse, fordybelse og udrensning. 3 timers daglig yoga kombineret med bade i den unikke kursø Héviz,  påvirker kroppen indefra og renser dig igennem på flere planer.

Yogakurset afholdes på Villa Plattensee, som danner rammen om retreatet - en nyere, charmerende middelhavs inspireret hotel med bjergene i baggrunden. Ejerne, Judith og Atilla, er virkelig med til at skabe en personlig atmosfære med en masse sjæl. Herfra har vi udsigt udover Balatonsøen og vi dyrker yoga på platformen lige ved vandkanten. Den større by Keszthely, der kaldes for Balatons hovedstad ligger 5 km herfra og vi cykler hertil langs med søen. Til dig, der har lyst til at få et dybere kendskab til yogaens magiske verden og mærke termalvandets effekt på krop og sind.

Vi praktiserer Mauna en af dagene i et par timer og oplever den ydre stilhed, hvor der hverken skal forholdes til elektronik eller kommunikation. På den måde vækkes den indre stilhed og vi får mulighed for at se hvordan vi egentlig har det. Med teknikker fra Hatha Yoga, Vinyasa Yoga og Yin Yoga, stilner vi sindet, går hjertets vej og giver slip på den personlige historie og identifikation. Shatkarma, Asana, Pranayama, Bandha, Mudra og Nidra er den røde tråd gennem hele kurset krydret med hjerteåbnende samtaler.  
 
YOGA gives you the strengh to go through difficulties, without participating in the drama of life, but rather as being the witness. Do not wait for the uncomfortable to disapear, because it will not. Learn to be the observer. This is true freedom. 
 
Héviz søens varme termalvand giver kroppens væsker et hurtigere flow. Der opstår et større hydrostatisk tryk, hvilket betyder at kroppen får hjælp til at pumpe blodet op til hjertet og ud til organerne og dermed bliver muskler og celler spulet rene. Man kan blive helt stakåndet af blot at være i vandet. Ankler bliver drænet for overflødigt væske og man skal tisse når man kommer op – dvs. kroppen slipper af med en masse affaldsstoffer. Immunforsvaret får ligeledes et boost og kroppens evne til at holde sig selv rask fremmes og dermed øges velbefindet. Mineraler i vandet trænger ind i kroppen via huden så kroppen kan genfinde den kemiske balance. Termalvandet er sygdomsforebyggende og helbreder skavanker og ubalancer.

I samspil med 3 timers daglig yoga vil du opleve en udrensning som kan mærkes flere måneder efter. Dit energiniveau øges og du kommer tættere på din naturlige balance – således at du kan være den bedste udgave af dig selv når du vender hjem igen. Héviz betyder helbredende vand og det er lige hvad denne uge er - helbredende for krop, sind og sjæl.

Program:

Dag 1: 
Afrejse Dk-Budapest. Minibus afgår kl. 16.30.
Indlogering på Villa Plattensee
Velkomst middag  

Dag 2-5: 
Yoga kl.8.-9.30. 
Morgenmadsbuffet. Tid til wellness, behandlinger, solbadning, strand, kursø mm. 
Yoga kl.17.-18.30. 

​Dag 5: 
Yoga kl.8-9.30. 
Morgenmadsbuffet. 
Afslutning.  
Minibus til Budapest kl. 17.
Hjemrejse. 

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/mck---budapest---2016.html


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet