Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie til Grækenland

Arrangør:Dyssekilde Yogacenter
Placering:Lesbos
Fra:17/9/2017 kl. 07:00
Til:24/9/2017 kl. 12:00
Antal visninger:452

En rejse ind i kroppens dybder 

Turen er for dig, der vil på en anderledes ferie, og som har lyst til at møde nye sider i dig selv. Du skal være i nogenlunde fysisk form, have et positivt sind og være nysgerrig og åben til at tage imod yogaens enestående mulighed for transformation. Vi arbejder meget dybt med kroppen, og du lærer at udnytte din fulde åndedrætskapasitet. 

På ferien kommer du til at møde alle sider af yogaen. Der hvor det er stille og indadvendt, der hvor du får løsnet dybt til dit åndedrættet samt yoga, der udfordrer og styrker din krop og giver dig sved på panden. Vi arbejder med mindfulness meditation, visualiseringer og afspænding både på morgen og eftermiddagsklassen. Visualiseringerne bliver brugt til at hente informationer frem fra det ubevidste. 

Du undervises 4 timer dagligt på nær ankomst- og afrejsedagen. To af dagene vil der være undervisningsfri om eftermiddagen. 

Pris

Delt dobbeltværelse:  7.017 kr. 
Eneværelse: 7.967 kr. 
Delt dobbeltværelse med havudsigt: 7.217 kr. 
Eneværelse med Havudsigt: 8.317 kr.

Prisen er inkl. fly, yogaundervisning, mad på flyet, bustransfer, hotelophold og morgenmad.

Om stedet

Vi bor på den hyggeligt ø Lesbos, på Hotel Viva Mare, som ligger i rolige omgivelser uden for Molivos. Hotellet har et poolområde med udsigt over havet, en privat strand, indendørs spa og wellness pool. 1,2 km fra hotellet ligger Eftalous varme kilder og 1,4 km derfra ligger Molivos. 

Molivos er en romantisk middelalderby med smalle brostensbelagte gader, en stemningsfuld havn og en skøn stenstrand ved foden af en fæstning. Byen har en fantastisk arkitektur, som du kan nyde, mens du slentrer rundt i de smalle, kuperede gader med stenhuse. 

Underviser: Karina Helsted Moe
Fysioterapeut/Psykoterapeut/Yogalærer


Du kan tilmelde og læse mere her: http://www.dyssekildeyoga.dk/lesbos

Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger