Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga, cava & caviar på minislot nær Barcelona, Spanien (KUN for kvinder)

Arrangør:MUNONNE - Leaf Travel ved Mathilde Vinther-Larsen
Placering:Barcelona, Spanien
Fra:24/10/2019 kl. 08:00
Til:27/10/2019 kl. 10:00
Antal visninger:20

Det er en getaway for dig, som har brug for en eksklusiv genopladning. En yogatur uden det spirituelle, men med god mad og lækker vin i lækre omgivelser. Turen går til Barcelona hvor du mødes med den mest fantastiske stemning med indkvartering på et minislot.

Forestil dig, at du vågner til solens varme, at du står op til lækker morgenmad, en lektion yoga, lækker mad med flere retter til hvert frokost, kold cava ved pool-kanten – og så måske lidt yoga igen inden middagen. Aftenen sluttes af med lækker udendørs middag med kold hvidvin og så skal du sove i de bedste senge. Det hele krydres med luksuskant: hummer, cava & caviar. Du vil føle dig som et luksusdyr, mens du mærker yogaens virken i din krop. Det kan ikke blive andet end fantastisk. Du kan få snakket med din veninde, nu hvor I endelig har tid til det. Du har for engang skyld tid til netop det du har lyst til. Dette er turen for dig.
 
Jeg, Mathilde Vinther-Larsen, er med som vært og rejseleder. Jeg skaber et godt fællesskab med gode oplevelser, grin, ærlighed og tilstedeværelse. På denne tur vil Simone Lone være vores instruktør. Hun har været yogalærer i Senses i mange år. Hun er en fantastisk kvinde, der får een til at finde roen og få et smil på læben. Hun guider trygt gennem yogaen.

 

Se mere på: www.munonne.dk/ltm-spanien-yoga-2019


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger