Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin Detox

Arrangør:Blå Himmel Yoga
Placering:København Ø
Fra:14/1/2017 kl. 13:00
Til:14/1/2017 kl. 15:30
Antal visninger:220

Yin Yoga Detox

Kom med på en rejse ind i kroppens univers. Vi fordyber os i Yin-yogaens verden, og får renset kroppen ud, gennem lange og dybe stræk, med fokus meridianbanerne.

Gennem dybe bindevævsstræk og langvarige hold i hver stilling, kan vi påvirke kroppens kroppens meridianer (energibaner) og herved få renset ud i både væv og organer. Ved hjælp af åndedrættet giver vi slip på ting vi ikke længere har brug for, og får en dybere forståelse for hvordan vi kan hele kroppen indefra. Vi kommer også igennem nogle restorative stillinger, hvor vi lader kroppen guide os nænsomt og kærligt.

Så lad os sammen springe ud i et nyt år, med en stærkere, mere modstandsdygtig krop, et klart sind, og en større viden omkring os selv og vores unikke kroppe. Jeg glæder mig til en eftermiddag som kan bringe større forståelse og nærvær til kroppen:-)

Underviser Maria Ejegod faldt i armene på Yoga første gang i 2010 i USA. Hun synes at den indre ro, kombineret med styrken som stillingerne giver, skaber fokus og livsglæde, og en vilje til at kunne leve i og omfavne hvert øjeblik, uden at dømme eller skubbe væk.

TID:  Lørdag d. 14. januar kl. 13.00-15.30

PRIS: 300,- kroner eller 4 klip

INFO og TILMELDING: www.blaahimmelyoga.dk under WORKSHOPS

 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger