Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Eventyrlig og eksklusiv yogarejse i Mexico | 28. oktober - 11. eller 18. november 2017

Arrangør:Munonne - Britt Søndergaard
Placering:Oaxaca, Mexico
Fra:28/10/2017 kl. 08:00
Til:11/11/2017 kl. 10:00
Antal visninger:589

Yogarejse i den mexicanske stat, Oaxaca, hvor vi bor en uge i det frodige højland omgivet af skov og bjerge, så langt øjet rækker...og en uge nede på den tropiske stillehavskyst med papegøjer og pelikaner.

Rejsen er sat op som en minirundrejse i den eksotiske stat, Oaxaca, der byder på det bedste af Mexico...
 
Meditativ væren...
Mexico har det hele, ikke mindst staten, Oaxaca, der består af både regnskov, bjerge og en skøn kyst med de smukkeste sandstrande.
 
Denne rejse består af en lille rundrejse i Oaxaca, hvor vi starter på en ganske særlig farm oppe i bjergene og skal bo den anden uge på den smukkeste af alle sandstrande, Playa Aragon.
 
Vi starter den første uge oppe i bjergene, hvor vi indlogeres på en dansk ejet biodynamisk farm, Terraza de la Tierra omgivet af skov i + 2.000 meters højde med udsigt til rækker af bjerge og stillehavet i baggrunden.

Efter 1 uges forkælelse på Thomas' farm går turen 3 timers smuk køretur ned ad bjergene til kysten, hvor vi indlogeres i et helt andet men mindst ligeså smukt sted omgivet af uspoleret natur.
 
På hele rejsen forkæles vi med økologisk, superlækker, grøn mad. 

Dagene er alle indrammet af yoga om morgenen inden morgenmaden og yoga om aftenen inden aftensmaden, hvor den daglige 4 timers rutine vil udvikle en større og større fordybelse med mulighed for meditativ væren.

En fast yogisk hverdag uanset forandring af 'scenen' i form af lokalitet, kost, temperatur og i det hele taget ydre omstændigheder gør, at det er nemmere at tage det med sig og fortsætte hjemme - disciplinen er efter disse 2 ugers yogisk levevis integreret, så man ikke kan vende hjem uden en større bevidsthed og bedre mulighed for en sundere og mere yogisk fremtid.

Gennem hele yogaferien bor vi optimalt med perfekte rammer, ikke blot til at opleve en indre fred og ro, men til at få så meget kontakt og nære denne tilstand, som gennem rejsen bliver mere og mere integreret både på og udenfor yogamåtten.

Selvom kroppen blir stærkere og mere smidig, dag for dag...er målet en tilstand...

Begge steder skaber ideelle rammer til at lade op, hvor vi bliver forkælet med den lækreste hjemmelavede mad i de skønneste omgivelser meget tæt på den reneste natur...

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/bbs---mexico--2017


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger