Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Helende og mindful yogaferie i Island | 9. - 15. oktober 2017​

Arrangør:Munonne - Pia Due
Placering:Kópavogur, Island
Fra:9/10/2017 kl. 08:00
Til:15/10/2017 kl. 10:00
Antal visninger:575

Island er kontrasternes land med en natur, der byder på vand, ild,  jord , himmel, bjerge og ikke mindst NORDLYS, som er fremherskende  på årstiden.  Det er en drømme rejse på det ydre plan og en indre rejse med YOGA'en,  hvor vi får stimuleret vores indre styrke, åbenhed og nærvær gennem kontakt med Islands energi og fantastiske natur.

På en af de inkluderede udflugter skal vi til Den Blå Lagune  og bade i denne fantastiske så, der er opvarmet fra Jordens indre: vulkaner!

Nyd denne helende yogaferie i Island, hvor du bliver vejledt gennem yogaøvelserne og yogastillingerne med dit åndedræt som ledetråd. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage på denne yogaferie med yoga og meditation. Gennem rolig og dyb yogatræning vækkes det indre nærvær, så sanser, følelser og tanker bliver en accepteret del af din væren. Både yogatræningen og vandreturene tilpasses, så alle kan deltage.

I England og USA er det allerede nu ved at være et hit at tage på Yogaferie i Island – dog til priser, der ligger mere end 100 % over denne rejse – Island drager med sin energi og natur, kom og vær med!

Yogaundervisningen:
Yoga lærer os at være til stede i nuet - mindfulness, så vi kan finde vores essens og indre tryghed i en turbulent ydre verden, der dagligt stiller store krav til os. 

Yogaformen vil være undervisningsforløb , vinyasa , med vægt på nærvær og åndedræt, yin yoga fordybelse, pranayama og yoga nidra – alt med basis i den klassiske Hatha Yoga.

Yogaundervisningen foregår i vores egen sal på Hotel Kríunes. Du medbringer din egen yogamåtte, skumklods og yogabælte.

Der er yoga 2 gange om dagen undtaget den dag, vi skal på heldagsudflugt, da er der yoga nidra/meditation om aftenen. Desuden en yogasession om aftenen på ankomstdagen samt den dag, vi skal til den Blå Lagune på halvdagsudflugt.

Yoga er kl 7.30-9.00 og 17.00-18.30. 
Det bliver ca 15 timers yoga, afspænding og meditation på denne yogaferie.

Underviser:
Pia Due har stor erfaring med at arrangere Yogaferie, da hun var en af de første i Danmark der begyndte i 1998, 19 år i Provence, Frankrig, og 8 år i Portugal – heraf 2 på Azorerne, og nu også Island!

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/pd-yogaferie-island-2017
 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger