Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

​Yoga- og solferie i Molivos, Grækenland | 28. maj - 4. juni 2017

Arrangør:Munonne - Ingelhardt Yoga og Stemme ved ​Katrine Ingelhardt
Placering:Molivos, Lesbos, Grækenland
Fra:28/5/2017 kl. 08:00
Til:4/6/2017 kl. 10:00
Antal visninger:184

I den charmerende græske middelalderby Molivos har du mulighed for at kombinere solferie med Yogatræning og Meditation. Træk stikket ud og lad solen, varmen, havet, de fredfyldte omgivelser og den dybtvirkende TriYoga tage dig med på en rejse mod kropslig frihed og indre ro. 

Den ideelle ferie, for dig som har brug for at komme helt ned i gear, gøre noget godt for din krop og vende tilbage til din hverdag med fornyet energi og overskud!
  
Du bor på et af de hyggelige hoteller i byen. 2 gange om dagen mødes vi i yogahallen tæt på stranden og laver TriYoga, der afspænder og styrker kroppen, frigiver ny energi og skærper dit nærvær. Resten af tiden er fri til at være sammen med familien, din rejsebuddy eller hvis du rejser alene bare nyde stranden eller den hyggelige stemning i byen. Der er også rig mulighed for at tage på små udflugter til hemmelige badebugter eller de berømte varme kilder mellem klipperne lidt udenfor byen, hvor man kan få skøn massage til meget rimelige priser. Aftenerne kan fordrives på en af de vidunderlige familiedrevne restauranter, hvor du kan lade tiden gå i stå og nyde græsk gourmet til det kvarte af københavnerpriser. Der er lagt op til fællesspisning et par af dagene, men det er selvfølgelig frivilligt - du styrer således selv balancen mellem socialt samvær og alenetid med ro til at lade effekten af yogaen absorberes i både krop og sind.
 
Om TriYoga:
TriYoga er en meditativ og dynamisk yogaform der ofte beskrives som “meditation i bevægelse”. Hvor mange andre yogaformer fokuserer på de fysiske øvelser som forberedelse til efterfølgende meditation, træner du med TriYogaen at bevare det meditative nærvær gennem hele yogaklassen. Du samarbejder med kroppen gennem flydende, koordinerede bevægelser i takt til det dybe åndedræt og veksler mellem styrkende yogaflows (kriyas) og afspændende yogastillinger (asanas). Hver klasse afsluttes med dybdeafspænding (yoga nidra), åndedrætsteknikker og meditation.  Der er fokus på flowet, de flydende overgange mellem stillingerne som er koordineret helt ud til fingerspidserne, hvilket gør at hele kroppen er med i hver enkelt bevægelse - det skaber lethed, flow og et meditativt nærvær som ofte overses i andre moderne yogaformer.

Undervisningen foregår i den naturligt afkølede yogahal tæt på stranden og i gåafstand fra alle hoteller i byen.  Al yogaudstyr forefindes, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen yogamåtte. TriYoga er et dynamisk system der kan beskrives som en blanding af yin og flowyoga. Du kommer hele kroppen igennem og veksler mellem afspændende asanas og energigivende og styrkende flows. Jeg lægger i min undervisning vægt på alignments og hands-on så du både bliver trænet i selv at mærke din krop men også bliver rettet ind i stillingerne for at mærke mere frihed og undgå skader. 
 
Undervisningen tilpasses din krop så om du er erfaren inden for yoga eller helt nybegynder er underordnet.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/ki---molivos-maj-2017
 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger