Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga Boot Camp, Med Maria Ejegod, København Ø

Arrangør:Sisse Siegumfeldt og Maria Ejegod
Placering:København Ø
Fra:7/6/2017 kl. 17:00
Til:28/6/2017 kl. 19:00
Antal visninger:310

Har du lyst til at føle dig sommerstærk og solsmidig? Så kom til Yoga Boot Camp - et intenst workshop-forløb der skaber styrke og smidighed i kroppen. Du kommer ikke til at høre nogen brøle Pain is only fear leaving the body (selvom det kunne være ret sjovt :)), men du får dyb,  varmende og styrkende yoga og du går kun så langt som din krop kan på dagen. 

Styrke handler selvfølgelig også om at få en sund ryg, en god holdning og en flad mave - men det at føle sig stærk går også dybt ind i vores urmenneske-sind. Krop og sind påvirker hinanden og kropslig styrke har det med at skabe ro og tryghed i sindet - en helt basal urfølelse af at kunne beskytte sig selv og sine.

I dette 4 ugers forløb arbejder vi i dybden med hele kroppen og styrker og forlænger muskler og væv gennem kernefokuserede vinyasa flows og målrettede øvelser. Øget styrke forebygger også skader og spændinger - både nye og gamle.

Alle niveauer kan være med, hvis du har skader så gør endelig Maria opmærksom på det, så hun kan hjælpe dig til det bedst mulige resultat. Udover undervisningen får du et program med hjem som du kan følge i dagene mellem.

Maria Ejegod er en meget efterspurgt yogalærer, der med sin unikke stil og smilende ro vil guide dig trygt igennem forløbet. Læs mere om Maria under fanebladet Lærere

TID: Hver onsdag d. 7. - 28. juni 2017, kl. 17:00 - 19:00
8 timers undervisning samt program til at følge derhjemme.
PRIS: 900,-

TILMELDING OG INFO: Se http://www.blaahimmelyoga.dk/yogabootcamp

Tilmeldingen er bindende


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger