Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Retreat i Grækenland

Arrangør:Munonne - Charlotte Fruergaard
Placering:Lesbos, Grækenland
Fra:17/9/2017 kl. 08:00
Til:24/9/2017 kl. 10:00
Antal visninger:198
En uge med selvomsorg og kærlighed gennem, hvile, stilhed og nærvær, meditation og yoga.

Retreatet handler om at komme hjem til dig selv og det lægger vægt på tilbagetrækningen fra hverdagen eller fra en specifik livssituation, hvile, afspænding af nervesystemet, genopladningen og rodfæstning i livet.

Befinder du dig i “mellemlandet”, i “ingenmandslandet” i mellem, det du ikke længere har i dit liv, det du har forladt eller det der har forladt dig. Befinder du dig ved begyndelsen af en ny livssituation, et sted i livet hvor det gamle er væk og det nye ikke har indfundet og rodfæstet sig endnu, så er ugen for dig.

Trænger du til at lade op og få ny energi, eller trænger du til “at være i fred” og langsom finde din vej? - så er ugen for dig.

Ugen er også for dig der bare gerne vil forkæle dig selv gennem selvindsigt og kropsarbejde.
Tit skal man langt væk for at finde hjem.

Gennem forelæsninger, kropsarbejde, yoga, afspændinger, meditation, stilhed, finder du ganske langsomt og kærligt dine rødder, mærker din rygsøjle, og lader vingerne folde sig ud. Du mærker at du lever igen.

Retreatet ledes af yoga og meditationslærer, grundlægger af Hjerteakadamiet, Charlotte Fruergaard, der i 10 år har afholdt retreats i Grækenland og Danmark. I 2016 mistede hun sin mand, igennem 27 år. Hun har brugt sin indsigt og viden til at bevæge sig igennem sorgen og grænselandet vi alle befinder os i, når vi mister fodfæstet … for en stund. Hun videregiver sin læring gennem ugen i disse fredfyldte omgivelser som Milelja Retreat Center tilbyder.

Forkæl dig selv med tid til fordybelse, refleksion, god mad og afslapning. Retreatet lægger vægt på, at du søger indre ro og indsigt. At du er i en gruppe, forpligter dig ikke til at deltage i samvær efter undervisningen, du deltager præcis som du vil.

Se mere på: http://www.munonne.dk/cfru---graekenland-okt-2017.html

Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger