Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogatur for øvede i Goa, Indien

Arrangør:MUNONNE - GoforGoa
Placering:Mandrem, Goa, Indien
Fra:23/4/2019 kl. 08:00
Til:23/4/2019 kl. 10:00
Antal visninger:313

Tag med til Goa – hvor IyengarYoga og Ayurveda er i fokus

En kursusrejse for krop sind og sjæl, en rejse ud over det sædvanlige. Kurset af holdes i det nordlige Goa ved byen Mandrem. Stedet er kendt for sine kilometer lange strande, yoga i alle dens stil arter, cafeer, wellness tilbud, Ayurveda, og en dejlig gæstfri stemning og meget-meget mere.

Vi ønsker at tilbyde dig det bedste vi kan af: Iyengar yoga: Asanas, Pranayama og filosofi, søstervidenskaben Ayurveda: seminar og egen konsultation, hvilke asanas og pranayamas er bedst for din konstitution, tilkøb af Ayurvediske massager. Meditation og rekreation , vi brænder for det dejlige eksotiske Goa, og vi vil rigtig gerne dele det hele med dig. Det er en rejse for krop sind og sjæl, det er en rejse og et kursus for dig, der vil lidt ud over det sædvanlige.

Kurset er sammensat så vi byder på det bedste af  Goa, det bedste Ayurveda og Iyengaryoga for øvede. 

Du bliver tilbudt både hold undervisning, samt ene tid  - coaching til din yoga praksis. Udover Yogafilosfi og Iyengaryoga vil vi have et udvidet Ayurvedisk lecture. Ved du ikke noget om Ayurveda i forvejen, anbefaler vi du deltager i Dr, Rohit Borkars lecture i Skanderborg d. 18. Juni. Se mere på www.goforgoa.dk

Vi har den Ayurvediske læge Dr. Rohit Borkar tilknyttet, han har praksis i Mandrem.

Yoga
Der undervises i traditionel Iyengaryoga, Iyengaryoga ud fra Ayurvediske principper – hvilke øvelser der reducerer ubalancer for Vata – Pitta og Kapha.


Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/goforgoa---oevede-yogarejse-2019/a>

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger