1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Møn Retreat og Kursuscenter

Adresse: Vollerupgade 2, 4792 Askeby
Kommune: Vordingborg
Email: info@moenretreat.dk
Telefon: 27198098
Hjemmeside: www.si2255.wix.com/moen-retreat-
Antal visninger:8349
Stilarter:
Acro Yoga
Astanga yoga
Ayurvedisk yoga
Dynamisk yoga
Genopbyggende yoga
Hatha Flow yoga
Hensyntagende Yoga
Hormonyoga
Kundalini yoga
Meditation
Meditativ Yoga
Mindfulness
Pranayama Yoga
Restorative Yoga
Virksomheds Yoga
Tantra yoga
Yin yoga
Yoga ferier
Yoga massage

Møn Retreat & Kursuscenter’s ligger på Vest-Møn – 114 km fra København, og danner rammen om spændende kurser, workshops og retreats fra mange forskellige lærer-linier og traditioner... Visionen er at skabe et sted til fordybelse, fælleskab og udtryk indenfor: Krop, hjerte, bevidsthed, kreativitet og natur. Møn Retreat og Kursuscenter er et dedikeret spirituelt center med plads til rigtig mange mennesker, og store festivaller. Vi hoster også kendte internationale lærere. Her er plads til 60 overnattende og spisende gæster fordelt på enkelt-, dobbelt- og tripple-værelser. Andre værelser er slået sammen til hyggelige stuer, som ofte byder på fantastiske solnedgange over markerne, eller til supplerende grupperum.

Møn Retreat & Kursuscenter står her igennem til rådighed som et åndehul fra hverdagens travle liv og gamle overbevisninger. Her er der tid og plads til inspiration og kreativitet. Med hjælp fra de stille, naturskønne omgivelser gives plads til at lytte til kroppen og hjertets visdom.

Transformationsarbejdet fortsætter. Mange som kommer her til hjørnet af Damme by, mærker at de er en del af noget, som giver mening på et dybere plan. Ud over at deltage på kurser, kommer her frivillige, som bor og arbejder sammen, for at virkeliggøre visionen. Vi er et hjem med et stor hjerte, hvor mennesker deltager - og på forskellig vis byder ind og deler ud af deres talenter, eller det som hjertet brænder for lige her og nu....

Der er efterhånden vokset en kæmpe yoga-community frem i Kbh og omegn, med forskellige og spændende stilarter. Vi arrangerer ‘Yoga Festival Møn Retreat’ fordi, vi gerne vil samle triben og lære hinanden at kende. På Yoga Festivalen lever, leger og træner vi sammen i 4 dage. Vi skaber en fantastisk ramme for at lære af – og dele så meget af hinanden.

Det specielle ved Yoga festivalen er, at det er en internat-festival i modsætning til f.eks. CPH Yoga festival. Det at alle deltagere og undervisere er sammen i 4 døgn nat og dag fordyber både læringen og forbindelsen mellem deltagerne.


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger