1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Filiyoga

Adresse: Vardevej 263, 7100 Vejle
Kommune: Vejle
Email: hanne@filiyoga.dk
Telefon: 28764310
Hjemmeside: filiyoga.dk
Antal visninger:7669
Stilarter:
Meditativ Yoga
Mindfulness
Børne yoga
Hatha Flow yoga
Hatha yoga

Filiyoga gården er et helt unikt yogastudie i Vejle, hvor du i meget smukke og naturskønne rammer får en helhedsoplevelse som højner dit velvære!

Filiyoga er ejet af yogalærer Hanne Brosbøl:

Den meditative tilgang jeg har til min egen yogapraksis, kommer også til udtryk i min undervisning, hvor jeg søger at skabe et roligt og afslappet rum med invitation til at træde ind i en mere meditativ tilstand af nærvær, kropsbevidsthed og overgivelse. Jeg er eksamineret yogalærer fra Art Yoga i Svendborg. For mig er det at dyrke yoga den bedste måde at være bevidst til stede i nuet. Yoga centrerer kroppen og forener krop og sind på et dybere plan – og det giver indsigt, bevidsthed og overskud i livet.
Min undervisning bliver beskrevet som hjertelig, detaljeret og grundig, med plads og ro til at absorbere hver enkelt øvelse.

I mine timer vil du blive nænsomt guidet til at bevidstgøre kroppen, åndedrættet og alt det du oplever og mærker i hver enkelt stilling. Derudover kan du forvente muskelarbejde, udfordring og dyb afspænding.
Jeg guider ud fra filosofien om at DU er præcis som du skal være lige nu og her med det udgangspunkt du kommer med, når du placerer dig på yoga måtten. Og du vil blive inviteret til at give slip på, at det/eller du, skal være på en bestemt måde.

”Ud med” ønsket om en bestemt præstation og ”ind med” tryghed og et åbent sind.

 

 


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger