Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YogaPassion.dk

Adresse: www.YogaPassion.dk, 5210 Odense
Kommune: Odense
Email: Info@yogapassion.dk
Telefon: 20101451
Hjemmeside: www.YogaPassion.dk
Antal visninger:2430
Stilarter:
yoga for mænd
Yin yoga
Virksomheds Yoga
Vinyasa yoga
Restorative Yoga
Pranayama Yoga
Poweryoga
Personlig Yoga undervisning
Meditativ Yoga
Meditation
Hatha yoga
Hatha Flow yoga
Familie yoga
Dynamisk yoga

 

Yoga er for mig mere end blot et fristed, det er der hvor jeg bare er, uden at tænke, uden at reflektere eller bekymre mig. Der hvor tiden står stille og min krop tager over.

Sommetider kan det være en kamp at skulle rulle måtten ud og bevæge mig, men jeg ved hvordan det føles når jeg først går i gang og hvordan jeg har det, når jeg roligt vågner op fra en afspænding eller meditation. Det er lige præcis det Yoga handler om for mig. At jeg mærker min krop fra lilletå til isse - hver en cm bliver arbejdet igennem og jeg kan næsten føle mig som et nyt menneske.

Jeg tilhører ikke nogen speciel del af Yogaén hverken i udførelse eller spirituelt, jeg har ikke fundet en gren som taler til mig. Dog er jeg meget betaget af Patanjali sutras som beskiver nogen kodeks at følge. Patanjali er den første der nedskrev enkelte guidelines for yogaéns spiritualitet, for over 2000 år siden.

Det skal nok siges jeg ikke er fan af religioner eller trosretninger, eller blot ikke dem som er. Det tætteste jeg kommer på at tro, er troen på mig selv, at vi alle er små guder og kan finde svarene i os selv. Jeg vil på ingen måde pådutte folk at tro hvad jeg tror, eller gøre som jeg gør, derfor er der heller ikke spirituelle tilknytninger at finde i min undervisning. Jeg tror på vi lærer af hinanden i alt vores enkelthed. Sommetider frastøder det, andre gange tiltrækker det eller inspirerer og udfordrer os. Det er der vi vokser som individer.

Inpiration finder jeg overalt, i naturen, i børn, i måden vi er på og overfor hinanden, i hvad vi siger og i allerhøjeste grad hvad vi ikke siger.

Læs mere på www.yogapassion.dk og se hvornår jeg underviser i og omkring Odense.

Namaste Mitzi 

 

 

 

 

 

 


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger